Anahtar Kelimeler: * Yüceli ‘Kozan' hizmet adayı oldum’

*Arif Yüceli, ‘Kozan'a hizmet için aday adayı oldum’

*Arif Yüceli, ‘Kozan

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkan aday adayı olan Arif Yüceli, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yüceli, seçim çalışmaları kapsamında Erciyes Medya Grubu sahibi Hüseyin Erciyes'i ziyaret etti. Ziyarette, Yüceli, neden belediye başkan aday adayı olduğunu ve Kozan'a neler yapabileceğini anlattı.

Yüceli, konuşmasında, "2019 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kozan belediye başkanlığını kazandık. Ancak, mahkeme kararıyla belediye başkanlığımızı kaybettik. 2024 seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkan adayımız, Nihat Atlı’ydı. Ancak, Atlı’nın vefatından sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kozan'da bir boşluk yaratmaması için belediye başkan aday adayı oldum" dedi.

Yüceli, Kozan'a hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirterek, "Kozan'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışacağım. Eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı ve çevre gibi alanlarda önemli projeler hayata geçireceğim. Kozan'ı, Adana'nın en gelişmiş ilçesi yapacağım" diye konuştu.

Yüceli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhur İttifakı olarak gireceğimiz seçimde, Milliyetçi Hareket Partisi'nden mi yoksa AK Parti'den mi belediye başkan adayı çıkacağı henüz belli değil. Ancak, hangi partiden aday çıkarsa çıksın, ben o partinin belediye başkan adayı için çalışacağım. Kozan'ı kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım."

Arif Yüceli, seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyledi.