Kozan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi olağan kongresi yapıldı. Gerçekleştirilen kongreye üyeler, oda başkanları ve büyük bir davetli kitlesi katıldı.

Kozan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi olağan kongresi yapıldı. Gerçekleştirilen kongreye üyeler, oda başkanları ve büyük bir davetli kitlesi katıldı.

Kozan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye Yusuf Üçdağ (1 Nolu Kooperatif Başkanı), Murat Şahin (Yeşilova Kooperatif Başkanı), Nevzat Alphan (Güney Adana Kooperatif Başkanı), Bülent Öğrü (Mermerciler Briketçiler ve Karocular Odası Başkanı), Zamir Kalas (Pozantı Kooperatif Başkanı),  Eyüp Bülbül (Osmaniye Kooperatif Başkanı), Muhammet Yorulmaz (Kozan Fırıncılar Odası Başkanı), Zahide Azgın(Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı)’ nın yanı sıra kooperatif üyeleri ve kalabalık bir davetli kitlesi kayıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Kozan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk bir açılış konuşması yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Gerçekleştirilen seçim sonucunda Kozan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi yönetim kurulu asil üyeliklerine Üzeyir Öztürk, Sadık Keklik, Fatih İnceler, Adem Turgut ve Atakan Hasan Tek seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeler ise; Ahmet Tokuş ve Hakkı Küntaş seçildi.

Tek liste üzerinden gidilen kongrede yeniden Üzeyir Öztürk seçilerek güven tazeledi. Kongre sonrasında Kozan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Üzeyir Öztürk tebrikleri kabul etmesinden sonra katılımcılarla fotoğraf çektirerek kongre son buldu.