Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk önderliğinde büyük bir ekip İlçemiz Kozan`a bağlı Kızıllar Mahallesi`ni ziyaret ederek, kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk önderliğinde büyük bir ekip İlçemiz Kozan`a bağlı Kızıllar Mahallesi`ni ziyaret ederek, kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçelerde yol seferberliğinin devam ettiğini ve Haziran 2015`e kadar Kozan`ın mahallelerinde ana ve ara arterlerin tamamının bitirileceğini söyledi. İlçelerde belediye başkanlarıyla el birliği yaparak hizmet seferberliğinin sürdüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, "İşin hangi belediyeye ait olduğuna takılmadan, halkımızın, hemşerilerimizin ihtiyaçlarını gidermek üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Kozan Belediyemiz, Milliyetçi Hareket Partilidir ama diğer ilçelerde de hizmetlerimiz parti ayrımı gözetmeksizin devam ediyor. Kozan, inşallah hakettiği hizmetlerin tümünü alacak. Yayla dönemine kadar belediye başkanımızın koyduğu hedefleri yerine getireceğiz ve Kozan`da yapılmadık hizmet bırakmayacağız. Musa Öztürk Başkanımı ve ekibini tebrik ediyorum" dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de halka hizmetin Hak`ka hizmet olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "Arkadaşlarım çok güzel isim bulmuşlar; `Gönül seferberliği.` Bu seferberliğe ova köylerinden başladık ama Kızıllar istisna oldu. Yayla zamanına kadar Büyükşehirle el ele verip köylerin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Pankartlarımızda yazıyor; `Hüseyin Sözlü, Musa Öztürk el ele` diye. Çalışma bizden, takdir sizden, gerisi de Cenab-ı Allah`tan. Büyükşehir Belediyemizle iş birliği yaparak mayıs ayına kadar Kozan`ın 88 köyünün yolunu, altyapısını ve diğer ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Ne söz verdiysek yapacağız. Bunun ilk numunelerinden biri Kızıllar Köyüdür" dedi.

 Kızıllar mahallesindeki çalışmalara Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, Aski yetkilileri, Eski Belediye Başkanlarından Mehmet Açıkgöz, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Büyükşehir ve Kozan Belediyesi şantiye yetkilileri, Belediye Meclis üyeleri, çevre mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.