Şahbazoğlu yeniden başkan

Şahbazoğlu yeniden başkan

Kozan Ziraat Odası seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde 3 aday yarıştı.

Kozan Ziraat Odası seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde 3 aday yarıştı.

Kozan Ziraat Odası seçimleri Millet Bahçesi Gözde Müzikholde gerçekleşti. Gerçekleşen seçimlerde Mehmet Şahbazoğlu, Veysel Sırkıntı ve Cafer Yıldız yarıştı.

22 yıldan bu yana Kozan Ziraat Odası Başkanlığını yürüten Mehmet Şahbazoğlu 26 yıla imza attı. Karşısındaki diğer iki aday ise 2011 yılında yapılan seçimlerde yine rakip aday olarak Mehmet Şahbazoğlu’ nun karşısında yarışmışlardı. 2011 yılında yapılan seçimlerin çekişmeli geçmesine rağmen Mehmet Şahbazoğlu 38, Veysel Sırkıntı 34 ve Cafer Yıldız 33 oy alarak Mehmet Şahbazoğlu yeniden başkan seçilmişti. Bu yıl yapılan yeni seçim de çok çekişmeli geçti. Üç adayda başkanlığa kesin gözü ile bakarken sandığın açılmasıyla Mehmet Şahbazoğlu yeniden başkan seçildi. Toplam 103 delegenin oy kullandığı sandıktan 49 oy Mehmet Şahbazoğlu, 30 oy Veysel Sırkıntı, 24 oy Cafer Yıldız aldı.

Yeniden başkan seçilen Mehmet Şahbazoğlu; “Beni destekleyen, şahsıma oy vererek beni tercih eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ben Ziraat Odası’ na başkan seçildiğimde Ziraat Odasının bir binası bile yoktu. Mülk sahibi bizi oda binasından adeta dışarı atmak istedi. Ben ise eşten dosttan hatır çeki alarak odamıza iki tane bina satın aldım. İlk zamanlar yırtık iki koltuktan başka hiç bir şey yoktu. Odamızı dayadık döşedik. Fazla söze gerek yok. Ben burada çiftçi kardeşlerimizin temsilcisiyim. Bana oy vererek beni tercih ettikleri için tüm seçmenlere tekrardan sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.