Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Belediyesporun 15 yılın ardından şampiyon olarak 3.lige yükselmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Sezon başında mütevazi bir bütçe ile iddialı bir kadro kurmayı başardıklarını dile getiren Başkan Öztürk, amatör bir ruhla çıktıkları yolda şampiyonluk hedeflerinin her zaman olduğunu dile getirdi. Başkan Öztürk konuşmasında “Kozan Belediyespor olarak sezon başlamadan önce küçük bir bütçe ile, sessiz sedasız  güçlü ve iddialı bir ekip oluşturduk. Takımımızın başına geçmiş yıllardan futbol başarısını yakından takip etkme şanşı bulduğumuz Demiroviç hocamızı getirdik. Takım, yönetim, teknik ekip ve belediye olarak başarının geleceğine inandık. Bir şeye inanmak o işi tamamlamanın yüzde 51’dir. Tüm sezon boyunca büyük bir inanç ve azimle gayret göstererek adım adım 3.lige yükseldik. Şimdi de hedefimiz 2.lige yükselebilecek kadroyu ve ruhu yakalamakta.” dedi.

 

Yeni büyükşehir yasası nedeni ile küçülen belediye bütçesine rağmen, bütçeden spora ayrılan payın arttırıldığını dile getiren Başkan Öztürk, Kozan Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek olacakları vurgususu da yaptı.