Anahtar Kelimeler:

BU KORKU NİYE!

BU KORKU NİYE!

İlçemiz Kozan´ da AKP ilçe binası 24 saat polis gözetimden korunuyor.

 

Bir tek bizim dikkatimizi değil halkında dikkatinden kaçmayan AKP ilçe binası önündeki sivil ve resmi polis araçları her kes tarafından dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta gazetemiz imtiyaz sahibi ve köşe yazarı olan Hüseyin Erciyes, köşesinde bu konuya değinde. Ancak hiç kimseden bir açıklama yok. 24 saat polis gözetiminde korunan AKP ilçe binasındaki korunma gereği neden ileri geldiği ise merak konusu. Resmi ve sivil polis ekiplerini gören vatandaşlar bir durum mu var diyerek bir birleri arasında ki konuşmalara neden oluyor. Bu konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler ise olumsuz konulara dahi değinerek her ağızdan bir laf çıkıyor. Millet neye inanacağını şaşırdı.

İlk olarak rutin bir uygulama diye düşündüğümüz bu olay gün geçtikçe hala devam etti. Araştırmalarımız sonucu AKP Kozan ilçe binasının korunduğu, yapılacak olan olası bir saldırıya karşı polis ekiplerinin müdahale etmesi için orada bekletildiği öğrenildi.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak araştırdık. Bütün siyasi parti binaları korunmakta mı diye. Ancak araştırmalarımız neticesinde ilçemiz Kozan´ daki siyasi parti ilçe binalarından sadece bir tanesi yani AKP binası 24 saat polis gözetimi altında korunmaktan. Tek tek gezip fotoğrafladığımız diğer ilçe binalarının önünde ne bir sivil ekip ne de bir resmi polis aracı gördük. Sadece koruma AKP´ ye özel.

Sorumlu bir gazetecilik gereği ve kamuoyu adına soruyoruz; ?BU KORKU NİYE??