Anahtar Kelimeler:

GAZETEMİZ 10 YAŞINDA

GAZETEMİZ 10 YAŞINDA

Kozan Ekspres Gazetesi 10. Kuruluş Yıl Dönümünü bir dizi etkinliklerle kutlayacak

İlk baskısını 18 Nisan 2007 yılında okurları ile buluşturan Gazetemiz Kozan Ekspres  444. Sayısını geride bıraktı.

Kurulduğu günden bu yana tarafsızlık ilkesi doğrultusunda yayın hayatını okurlarından aldığı gücün eşliğinde tam 10 yılı geride bıraktı. Gazetemizin 10. Kuruluş yıl dönümünü geleneksel hale getirdiğimiz birlik ve beraberlik gecemizle taçlandıracağız.

Kuruluş yıl dönümü ile alakalı olarak bir dizi açıklamalarda bulunan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Araştırmacı Gazeteci Hüseyin Erciyes ? bu mutlu gururumuzu ve onurumuzu siz değerli okurlarımızla paylaşmak istiyoruz? dedi.

Erciyes, ? daha dün gibi? sözü belki en güzel açıklama olacaktır. Bundan tam 10 yıl önce inanmış bir kadro ile yola çıkmış idik. İlk gün ki duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermedik. Taraf olmayan bertaraf olur Atasözü bizim için önemlidir. Evet tarafız ama doğrudan tarafız, haberin tarafı yoktur. Haberin doğruluğu vardır. Yaptığınız haber doğru ise duruşunuzdan asla taviz vermezsiniz. Bu düşünce çerçevesinde okurlarımızdan ve dostlarımızdan aldığımız güç ve güvenle tam 10 yılı geride bıraktık. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kuruluş yıl dönümü, birlik ve beraberlik gecemizi de hep birlikte yapacağız. Gecemiz 22 Nisan 2016 tarihinde Kozan Tavşantepe Mah. Cezaevi Yolu  Sis Müzikhol´de yapılacak. Tüm okurlarımızın desteklerini çıktığımız ilk günden itibaren omuzlarımızda hissettik. Bu günde o destekleri hissetmenin mutluluğu hiçbir şey ile paylaşılamaz.? Şeklinde konuştu.

Bu yıl 10. Sunu düzenlediğimiz gecemiz, 22 Nisan 2016 Cuma Günü Saat: 19.00 da  Sis Müzikholde yapılacaktır.

/resimler/2016-3/25/0904368999733.jpg