Anahtar Kelimeler:

BAŞARININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI

BAŞARININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Yıllardan bu yana ilçesinde sevilen sayılan ve takdir edilen, adeta marka isim olarak bilinen bir isim.

Yıllardan bu yana ilçesinde sevilen sayılan ve takdir edilen, adeta marka isim olarak bilinen bir isim. Yaptıklarıyla başarıyı yakalayan, ilçesinde bir bürokrat değil, abi, amca, evlat, yeğen diye tanınan bir isim.

Daha önce birçok kez gerek gazetemizin mailine düşen övücü yazılar, gerekse yüz yüze kurulan ikili diyaloglarda övgüyle bahsedilen bir isim Ahmet Sel. Ahmet Sel, Feke Belediye Başkanı, ancak başkanlıktan ziyade herkesin abisi, yeğeni, evladı küçük çocukların ise amcası. Makam koltuğunda elinden geldiğince oturmaz. Sürekli dışarıda halk ile iç içe. Projeleriyle başarıyı yakalamış bir isim. Yapamayacağı şeyin arkasına hiç düşmez. Ancak söz verdiğinde ise o işi bitirmeden, sonuçlandırmadan bırakmaz.

Bazı ortamlarda duyarız, her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır diye. İşte bizde sosyal medyada Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel´ in başarısının sırrını yakaladık. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel´ in Eşi Gülten Sel, namı diğer Gülüş Hanım, köy köy gezerek yeni doğan bebekleri ve ailesini ziyaret edip her hangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sormuş. Eksiği olan, bir sıkıntısı olanlara ise çare olmaya çalışmış. Cana yakınlığı ile bilinen Gülten Hanım köy halkı olan bayanlarla bire bir ilgilenip onların sıkıntılarını dinleyip çare olma yolunda çaba sarf ediyor, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.

İki başarılı insan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve Eşi Gülten Sel Hanımefendi. Kozan Ekspres Gazetesi olarak Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel´ e görevinde başarılarının devamını dilerken Gülten Hanım´ a da bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.