Anahtar Kelimeler:

EKSPRES İŞ DÜNYASI REHBERİNE YOĞUN İLGİ

EKSPRES İŞ DÜNYASI REHBERİNE YOĞUN İLGİ

Ekspres Kozan İş Dünyası başlığı ile Kozan´ da satışa sunulan rehberimize büyük ilgi var.

Aylar önce hazırlama çabası içerisine girdiğimiz rehber için 10 personelle çalışmalarımıza başlamıştık. Uzun bir uğraş ve çaba sonucu son düzenlemeler yapıldı ve basım işleri de bittikten sonra Kozan halkı için hizmetlerine sunuldu. Satışa çıktığı günden buyana ilginin yoğun olduğu rehberimiz kısa bir süre sonra ikinci baskısı için hazırlıklara başlandı.

Konuyla ilgili olarak imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes; ? Bu rehber için 10 personelimizle birlikte zor bir aşamadan geçerek sıkı bir çalışma yaptık. Kozan´ a ve Kozanlı esnaflarımıza uygun bir rehber hazırlamaya çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Ben öncelikle ekibime ve Kozanlı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Rehberimiz 2 hafta önce piyasada satışa sunuldu. Yoğun ilgiden dolayı ilk baskımız bitti denilecek kadar az kaldı. Şimdi ikinci baskımız için hazırlanıyoruz. Ben Kozanlı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Amacımız zaten Kozanlı´ ya yakışır bir rehber hazırlamaktı. Böylelikle tekrardan ekip arkadaşlarıma ve Kozanlı esnaflarımıza çok teşekkür ederim? dedi.

Rehberimizden faydalanmak ve ulaşmak isteyenler gerek sosyal medya ağında bulunan Kozan Ekspres Gazetesi Facebook hesabından veya 0 536 898 70 71 ? 0 322 515 90 21 nolu telefonlarımızdan ulaşabilirler.