Anahtar Kelimeler: ARTIK BAĞIMSIZ

ARTIK TAM BAĞIMSIZ

ARTIK TAM BAĞIMSIZ

TFF 3. Lig takımlarından Kozanspor´un yeni yönetimi görevine başladı. Kozanspor´da büyük değişiklik yapıldı. Kozan Belediyespor´daki ?belediye? ibaresi kaldırıldı. Siyah-beyazlı formaya yeşil ve turuncu renkleri eklendi. Toplam borç 1 milyon 300 bin lira.

 

26 Haziran´da yapılan Kozanspor Kulübü´nün olağanüstü kongresinde Yusuf Sağlam başkanlığında yeni yönetim oluştu. Yeni yönetimde Serdar Şahin Asbaşkan olarak görev yapacak. Yönetim kurulu üyeleri ise Kozan´ın önde gelen isimleri. O isimler; Ertuğrul İspaha, Mustafa Kandemir, Süleyman Delibaş, Fatih Aydın, Ali Nergiz, Hasan Yılancıoğlu, Hasan Erdoğan, Hidayet Uçan, Turgay Bozkurt, Ekrem Şahin, Erman Gezen, Gökhan Ataş, Bekir Ayhan, Kemal Yıldırım, Polat

Kaya, Haydar Aydoğan, Tolga Özdoğan, Ümmet Akça, Ozan Dağlı ve Mehmet Eren.

Pazar günü kulüp binasında yapılan olağanüstü kongre ile yeni yönetim resmen görevine başladı. Kongrede ilk olarak, ?belediye? ibaresi kaldırıldı. Kulübün ismi ?Kozanspor Futbol Kulübü? olarak değiştirildi. Siyah-beyazlı renklere takımın eski rengi olan Kozan´ın yeşilini ve portakalın turuncusunu simgeleyen yeşil ve turuncu renklerininde eklenmesine karar verildi. Önceki yönetimden kalan borcun ise 1 milyon 300 bin lira civarında olduğu ortaya çıktı.

Kozanspor bundan sonra belediyeden bağımsız, kendi çapımda hür ve özgür bir şekilde futbol sergileyecek. Olağanüstü kongrenin ardından ilk toplantıda gerçekleşti. Toplantıda kulüp geleceği adına önemli kararlar alındı. Alınan kararlar şu şekilde:

?Öncelikle futbolcuların borçlarının ödenmesi ve diğer borç ödemelerinin yapılması, Kozanspor için SMS kampanyasının yapılması, Kulüp binasına Kozanspor Store açılması, bütün ürünlerin toplu satışlarının sadece kulüp tarafından yapılması, kulüp renklerine turuncu ve yeşil renklerin eklenmesi ve logo değişikliği, yeni sezonun planlaması ve bütçe hesaplamaları, altyapı oyuncuları için uzun vadede yapılanma, yeni sezon için koltuk kombine bilet satışlarının yapılması?

?Yusuf Sağlam başkanlığında yeni oluşturulan Kozanspor yönetimi 2019-2020 sezonunda güçlü, tercümeli oyun kadrosu ile üst ligleri hedefleyen bir takım haline gelecek? bu temenniler doğrultusunda yeni yönetim hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürecek.

Yeni yönetim tüm spor camiasına ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olsun.