Anahtar Kelimeler: Artık YETER

Artık YETER!!!

Artık YETER!!!

Yıllardır yenisinin yapılması, onarılması, ıslah edilmesi gündeme gelen Kozan Kadirli karayolu üzerinde bulunan Kayhan mevkiindeki arıtma tesisi için hala bir adım atılmamış olması yüreklerin sızlatıyor. seçimden seçime memlekete gelerek vaatler verenler,

?İhalesi yapıldı, ıslah edilecek? Yenisi yapılacak? Bu sorun giderilecek?? diyenler nerede? Neden sesiniz çıkmıyor? Kayhan bölgesindeki ve çevresinde yaşayan insanların suçu günahı ne? Sizler keyfi alem yaparken bu insanlar bu kokuyu, bu pisliği çekmek zorunda mı?

Vatandaşa hizmet nerede? Neden arıtma tesisi ile ilgili olarak bir adım öte gidilmiyor? Çok mu zor? Yapılmak mı istenmiyor? Merak konusu.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Kozan´ın bütün pisliklerini toplayan arıtma tesisinde ki koku her geçen gün artmaya ve insanların sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

Geçmişte verilen sözler yerine getirilmiyor? Ayıptır? Günahtır? Yazıktır? Vatandaşın hizmet alabilmesi için ödediği vergilerden bu arıtma tesisinin ıslahının yapılması gerekmiyor mu? Vatandaşın ödediği vergilerin parası nerede kullanılıyor da yıllardır bu arıtma tesisinin sorunu giderilmiyor?

Siyasetçiler, bürokratlar özellikle burası için söz verenler yastığa başınızı koyduğunuz zaman rahat uyuyabiliyor musunuz? Diyecek fazla bir söze de gerek yok. İçinizde biraz vicdan duygu var ise yıllardır çözüm bekleyen bu problemi çözersiniz. Aksi halde bölge insanı size kin ve nefret kusmaya devam edecek.