Anahtar Kelimeler: AŞILAN ENGELLER

AŞILAN ENGELLER?

AŞILAN ENGELLER?

Keyf-i Kahve sahibi Kozan´ımızda bir ilke imza attı.

14 Ocak 2016 akşamı Kozan´da bulunan Milli Eğitime bağlı özel alt sınıf öğretmenleri ve engelli öğrencileri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi sahipleri, öğretmenleri ve engelli öğrencileri Keyf-i Kahve sahibi ve çalışanlarının düzenlemiş olduğu eğlenceye katıldılar. Keyf_i kahve sahibi Veysel Şakir bu eğlencede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

"Kozan´ımızda bulunan yetersizlikten etkilenmiş bireylerin(engellilerin) farkındalıklarını arttırmak amacı ile engelli vatandaşlarımızla 14 Ocak akşamı düzenlediğimiz bu eğlencede emeği geçen tüm öğretmenlerimize, Keyf-i Kahve personellerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Duygulu, eğlenceli ve mutluluk içinde geçen bu güzel eğlencede şunu anladık ki; bu kardeşlerimizin böyle güzel şeylere ihtiyacı var. Davetimize programından dolayı gelemese de bu gençlerin yanında olduğunu hissettiren Kozan belediye başkanımız sayın Musa Öztürk´e, bu güzel gecede davetimize katılan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar Şenöz´e, Kozan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Sayın Kürşat Gültekin´e ve bu gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bizler Keyf-i Kahve ailesi olarak tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız ve hiçbir maddiyat gözetmeksizin bu tarz etkinliklerin sürekliliğini sağlayacağız" dedi.

Bu eğlencenin Kozan´da bulunan diğer işyeri sahiplerine de örnek olmasını diliyoruz. Kozan Ekspres Gazetesi olarak ilçe genelinde engelli bireyleri anlayan ve onlara sahip çıkıp destekleyen kişilerin artmasını diliyoruz. Bu gecede emeği geçen herkese bizler de teşekkürü bir borç biliriz.

 

HABER: LEYLA RAHŞAN KARAVELİOĞLU