Aşırı yağış hayatı olumsuz etkiledi

Aşırı yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kozan'da akşam saatlerinde başlayan aşırı yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağıştan dolayı bahçe duvarları göçerken evleri su bastı, araçlar yolda mahsur kaldı.

Kozan'da akşam saatlerinde aşırı yağış nedeni ile su baskınları meydana geldi. Türkeli Mahallesi, Tufanpaşa Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nde ev ve iş yerlerini su basarken bir araç yeni yapılan yolda meydana gelen çökmeden dolayı mahsur kaldı, kapalı spor salonunu su bastı.

Akşam saatlerinde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren sağanak yağış nedeni ile Türkeli Mahallesi Mani Sokak üzerinde bulunan bir ev sel baskını altında kaldı. Yine, Güzel Evler Sitesi civarında bir bahçenin duvarı yağış nedeniyle göçtü. Tufanpaşa Mahallesi Tanrıverdi Sokak üzerinde yeni yapılan altyapı çalışmasından dolayı yolda çökme meydana geldi. Bir aracın ise çökmeden dolayı mahsur kaldığı öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi Biçer Sokak üzerinde bulunan bir marangozhanenin deposu da aşırı yağış nedeniyle oluşan sel sularına teslim oldu. Kapalı Spor Salonu içi de aşırı yağış nedeniyle su aldı.

Meydana gelen yağıştan dolayı Kozan'ın farklı noktalarında sel baskınına uğrayan ev ve iş yerlerine itfaiye ekipleri müdahale ediyor.