ATAŞ, Sosyal Projelerin Değişmeyen İsmi

ATAŞ, Sosyal Projelerin Değişmeyen İsmi

Sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sıkça söz ettiren LG Kozan Bayii Ataş Ticaret´in Sahibi Alev Ataş sorumluluk projelerinin Kozan daki değişmeyen isimlerinin başını çekmeye devam ediyor.

Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneğinin burs verdiği tıp öğrencilerinin bursları için düzenlediği Anadolu Ateşi Dans Gösterilerinin ana sponsorlarından olan Alev Ataş programda eğitime ve sanata verdiği desteklerden dolayı ödüllendirildi.

Program Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezinde düzenlendi. Programa Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Demir Spor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Ceyhan Belediye Başkan Vekili ve çok sayıda sanat ve eğitim gönüllüsü katıldı. Programın açılışında konuşan Dernek Başkanı İldeniz Özal, derneklerinin kurulduğu günden buyana gerçekleştirdiği etkinlikleri ifade ederken, dernekleri hakkında da geniş bilgi aktarımında bulundu. Konuşmasını sanat ve eğitim üzerine odaklandırın Özal, sözlerine dernekleri âdete özdeşleşen  ? Okyanusta bir damla olmak için değil bir damla ile okyanus olmak için buradayız? sözü ile sözlerine son verdi. Daha sonra programa ve derneğe katkı sağlayanlara gecenin anısına plaket takdiminde bulunuldu.

Kozan´lı iş kadınımızın plaketini Adana Milletvekili Muharrem Varlı teslim etti.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Alev Ataş inandığım tüm sosyal projelere de hep destek oldum. Olmaya da devam edeceğim. Bu güzel geceyi bizlere yaşatan başta Dernek Başkanımız Sayın İldeniz Özal Hanımefendi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürleri, muhteşem bir gece idi. ? dedi.

Daha sonra 15 yıl önce kurulan ve dünyanın birçok ülkesinde sahne alan Anadolu Ateşi Dans Grubu sahnelediği gösteri ile salonda ayakta alkışlandılar.