Ataş, ‘Cumhur İttifakı'nın bayrağını Kozan Kalesi'ne dikelim’

Ataş, ‘Cumhur İttifakı

3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Kozan Ülkü Ocakları'nda düzenlenen programa katılan MHP Milletvekili Adayı Alev Ataş, konuşmasında Türk milliyetçiliğinin önemine vurgu yaptı.

Ataş, konuşmasına ilk olarak 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlayarak başladı. "İlk Türkçülük Bayramı 3 Mayıs 1945 yılında kutlamışlardı" diyen Ataş, "Bu günü asla unutmamalı ve Türklük gurur ve şuuruyla hayatımızı idame ettirmeye çalışmalıyız. Türklük bilinciyle alnımız açık, başımız dik bir şekilde yürümeliyiz" ifadelerini kullandı.

Ataş, daha sonra Cumhur İttifakı'na destek çağrısı yaparak, "Cumhur İttifakı'nın bayrağını Kozan Kalesi'ne dikelim" dedi.

Aile kökeninden bahseden Ataş, "Bir asker kızıyım. Babam bizzat PKK'ya yıllarca kurşun sıkan bir adamdı. Bu onurla yaşadım ve şimdi de sahada, bir oyu on oy, yüz oy etmeye çalışarak onların dediği gibi fazlasıyla kurşun sıkmaya gayret ediyorum" diye konuştu.

Ataş, son olarak ocakta gençlerin bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hassas bir dönemdeyiz. Millet İttifakı'nın bizi hedef aldığı bir dönemde Cumhur İttifakı'nın yanında olup dimdik ayakta durduğunuz için hepinizi kutluyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun" dedi.

Ülkü Ocakları Kozan binasında gerçekleştirilen programda, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Ülkü Ocakları Kozan İlçe Başkanı Harun Yılmaz ve Ülkü ve Türkçe Öğretmeni İlker Güven konuşma gerçekleştirdiler. Programda Hüseyin Nihal Atsız ve bütün şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.