Anahtar Kelimeler: ATICI: “UTANSINLAR”

ATICI: “UTANSINLAR”

ATICI: “UTANSINLAR”

3. Lig'den Bölgesel Amatör Lige düşen Kozanspor’u 3. Lige taşıyan Kulüp Başkanı Ahmet Atıcı yumdu gözünü, açtı ağzını. Kozanspor’un egolu insanların kurbanı olduğunu dile getirdi.

2014-2015 sezonunda TFF 3. Lige çıkan Kozanspor’un o dönemki Başkanı Ahmet Atıcı Kozan Ekspres Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. Eski başkan Ahmet Atıcı Kozanspor’u büyük emek ve gayretlerle Profesyonel Lige çıkardıklarını ancak beceriksiz zihniyetlerin takımı yeniden amatör lige düşürdüğünü ifade etti.

Utansınlar!

2014/2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’ten Kozanspor’u profesyonel lige çıkaran dönemin kulüp başkanı Ahmet Atıcı Kozanspor’un egolara kurban gittiğini açıkladı.

Ahmet Atıcı kendisinin bu yönetim tarafından bilinçli bir şekilde kulüp yöneticiliği üyeliğinden çıkarıldığını belirtirken, 15 yıl aradan sonra büyük emek ve çabayla dönemin Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Hüseyin Sözlü’nün de büyük katkılarıyla Kozanspor’un dar bir bütçe ile ama inanmış insanlarla tüm Kozan halkıyla bir ve beraber olarak profesyonel ligle tanıştırdıklarını ifade etti.

Atıcı, takımın yönetimde bulunan art niyetli kişiler tarafından farklı ayak oyunlarıyla zora düşürüldüğünü ifade ederken yapılan oyunların ardından kendisinin onurlu bir şekilde istifa ettiğini söyledi.

Kozanspor’un eski kulüp başkanı Ahmet Atıcı sözlerine şöyle devam etti: “Sahadaki futbola bakmayan, baksalar dahi bir şey anlamayanların kulüp başkanının bilgisi veya bilgisi dışında art niyetlerini kullanarak beni dahi dernek üyeliğinden çıkarmışlardır. Kozanspor’un 16 yıl aradan sonra kazandığı büyük kazanımı Kozanlı hemşerilerimize armağan ettik. Lakin 5 yıl aradan sonra beceriksiz bir yönetim tarafından kulüp maalesef yeniden amatör lige düştü. Öncelikle Kozanspor’a destek veren insanları kulüpten küstürdüler. İlk yarıdan sonra takımdaki deneyimli futbolcuları göndererek yerlerine genç oyuncuları maç başı oynatma şartıyla getirdiler. Bu durum bir takımın yok edilmesi için imkan sağlanması demektir. İçim acıyor. Büyük emek ve gayretle çıkarttığımız takımımızın tekrar amatör lige düşmesini içim acıyarak izliyorum. Lakin takım kulüp başkanının ve yönetimdeki bazı kişilerin art niyetlerinin ve fesatlıklarının kurbanı olmuşlardır. Kozanspor bir kez daha ifade ediyorum ki egoların kurbanıdır.”