Anahtar Kelimeler: Atlı Özgan destekliyor

Atlı; ?Özgan´ı HDP destekliyor?

Atlı; ?Özgan´ı HDP destekliyor?

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, ?Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´ı HDP destekliyor? iddiasında bulundu.

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, ?Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´ı HDP destekliyor? iddiasında bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´ı HDP yandaşlarının desteklediğini iddia etti.

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, Türkeli Mahallesi´nde düzenlenen mitingde Kazım Özgan´a ve Kozan Haber Gazetesi´ne yüklendi. Cumhur ittifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat atlı Türkeli Mahallesi´nde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

?Saadet Partisi adayının yandaş gazetesi Kozan Haber ne demiş; ?Nihat Atlı gaf yaptı? Ne yaptın da gaf yaptım. Senin kan tahlilini yaptırmak lazım. Senin patronuyunda kan tahlili yaptırmak lazım. Ben aday oldum. Bütün uyuşturucu çetesi karar aldı. Nihat Atlı´yı desteklememe kararı aldı. ?Paramızla pulumuzla biz Saadet Partisi´nin adayının yanındayız. Biz Cumhur İttifakı´nın karşısındaki en tehlikeli adayın yanındayız? Yalan. Talimat öyle geldi. Türkiye´de HDP Saadet Partisi´ni destekleme kararı aldı. Türkiye´nin birçok yerinde de adaylarını çektiler. Adıyaman´da, Urfa´da ve irili ufaklı birçok ilçeden HDP adayını çekti. Resmi kaynaklardan gelen bilgi: ?Kozan´da da HDP Saadet Partisi´ni destekliyor? Namuslu vatandaşlar için bir şey demiyorum. Saadet Partisi´nin mitingine Çukur Köprü´den aynı zihniyeti taşıyan PKK uşakları minibüs minibüs mitinge geldi. Bunu ispat etmezsem namerdim. Çıksın karşıma ben ispat edeyim O´na. Sen bu vatana ihanet eden 30 bin, 40 bin tane masum insanın ölümüne sebep olan bu PKK´nın desteğini alırken nasıl içine sindirdin ya. Bunu düzgün olan adam kabul etmez ya. Lanet olsun belediye başkanlığına da, milletvekilliğine de. Bana PKK destek verecekse Allah orada canımı alsın benim? ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı, bu kelimelerle Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan´a HDP tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde açık bir şekilde destek vereceğini ifade etti. HDP nin Kazım Özgan´ı desteklediği doğru mu? Tufanpaşa Mahallesi Orçan Hüseyin Sokak´ta düzenlenen mitinge Çukur Köprü´den minibüs minibüs PKK´yı destekleyenlerin geldiği doğru mu? Bu soruların cevabı Kazım Özgan tarafından açıklanması gerekiyor.