Atlı : ?Verdiğin söze bak, yaptığın icraata bak?

Atlı : ?Verdiğin söze bak, yaptığın icraata bak?

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan Belediyesi´nden çıkartılan işçilere destek vermek amacıyla Ülkü Ocağında basın toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan Belediyesi´nden çıkartılan işçilerle birlikte Kozan Ülkü Ocakları bahçesinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Nihat Atlı, belediye başkan adayı olmadan önceki sürede 4 yıllık ilçe başkanlığı döneminde yüzlerce insana iş konusunda yardımcı olduğunu kaydederek, ?Hiçbir vatandaşımıza hangi partilisin? sorusunu sormadım? dedi. Sormadığının gerekçesini ise şöyle açıkladı:

?Bu insanlar benim memleketimin insanları. Büyükşehirde çalışan eskiden kalma farklı farklı partilerden insanlar vardı. Biz bu insanları korumaya aldık. CHP´li vatandaşlarımız da vardı. Bizzat onları ben korudum. Çünkü, hepsi işini yapıyor çalışıyorlardı? dedi.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi´ne de seslenen Nihat Atlı : ?Şu Nihat´ın adamı çıkart, şu AK Partili çıkart, şu MHP´li çıkart. Bu nedir? Biz size böyle mi yaptık? diyerek açıklamasına şöyle devam etti:

?Varsa bankamatikçi çıkarın. Biz buna bir şey demiyoruz. Ama siz insanları ekmeğinden ediyorsunuz. Böyle bir yaklaşım olur mu? Kozan Belediye Başkanı seçim sahalarında, ?Bankamatikçiler haricinde hiçbir işçiye dokunmayacağım? dedi mi? Dedi. Kaç işçi çıkardı şu ana kadar? 274 işçi çıkardı. Bunların hepsi bankamatikçi değildi. Bunların çoğunluğu sabah işine giden, akşam da işinden evine dönen kişilerdi. Böyle seçim sahalarında söz veriyorsunuz, sözünüzü tutmuyorsunuz. Adamlık mı bu? İnsanlık mı bu? Yakıştı mı bu? Tekrar bu milletin huzuruna nasıl çıkacaksınız? Bir de hile yapıyorlar. Sigorta çıkışını yaptıktan sonra işten çıkarıldığı kararını 10 gün sonra mesaj atarak söylüyorlar. İşsizlik maaşı alamasın, itiraz edemesin, iyice mağdur olsun diye. Bu insanlar İsrailli mi? Yunanlı mı? Ermeni mi? Bu insanlar Türk, vatanını seven insanlar. Demek ki, sizin kanınızda bir şeyler var. Bu kadar düşmanca davranıyorsanız, sizin kanınızı tahlil ettirmek gerekiyor. Sizi sorgulamak gerekiyor. İşten çıkarttınız diye yuvası yıkılan insanlar var. Bankadan kredi kullanarak darmadağın olmuş aileler var. Bunların vebali sizi boğacak. Bunlar size çıkacak sokakta veya başka bir yerde, hakkını sizden alacak ve size çok ağır hesap soracak. Nasıl hesap soracaklarını da o zaman göreceksiniz. Siz, bu pervasızlığa böyle devam edin. Köpeksiz köyde değneksiz geziyorsunuz. Utanır insan. Verdiğin söze bak, yaptığın icraata bak? dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı konuşmasının sonunda; ?Sabredin. Sahipsiz değilsiniz. Sonuna kadar yanınızdayız. Biz yasaların bize vermiş olduğu hakların dışında bir hak aramıyoruz. Tahriklerede gelmiyoruz? dedi.

/resimler/2019-7/25/1445309797004.jpg/resimler/2019-7/25/1446049797554.jpg/resimler/2019-7/25/1446281673081.jpg