Atlı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Atlı, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Çukurköprü Köyü´nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Atlı´nın vatandaşla buluşmasında MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok da hazır bulundu. Kozan´da üç hilal sancağını yükseltmek adına sa

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Çukurköprü Köyü´nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Atlı´nın vatandaşla buluşmasında MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok da hazır bulundu. Kozan´da üç hilal sancağını yükseltmek adına sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Atlı, milliyetçi Hareket Partisi Genel siyasi görüşleri ve beyanları hakkında vatandaşı bilgilendirmeye devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin ülkemizin geleceği, milletimizin bekası, Cumhuriyetimizin teminatı için milli beka söz konusu olduğunda partiler üzerinde düşünen bir devlet adamı olduğunu vurgulayan Başkan Nihat Atlı, ?Hemşerimiz, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, siyasi kaygılara kapılmadan ?önce ülkem ve milletim´ anlayışını milli meselelerimizde hakim kılmış, Öngörüleri ile milletimizi aydınlatmıştır? dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun sevgisi ve teveccühü ile karşılanan Başkan Nihat Atlı, Kozan´ın Milliyetçi Ülkücü Hareket için özel bir yeri olduğunu, Başbuğ Alparslan Türkeş´in ?Ben Kozan mebusuyum´ dediğini, Devlet Bahçeli´nin teşkilatlanma çalışmalarını Kozan´da başlattığını hatırlatarak Kozan´da üç hilal sancağının Şerefle dalgalanma zamanının geldiğini bunun için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.