Anahtar Kelimeler: “Bahane hizmet

Atlı, “Bahane çok hizmet yok”

Atlı, “Bahane çok hizmet yok”

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, katıldığı Tv programında Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın sürekli olarak bahaneler ile gündeme geldiğini iddia etti.

Televizyoncu Levent Açıkgöz’ün program konuğu olan Atlı, Kazım Özgan’ın sürekli olarak bahanelerin arkasına sığındığını iddia ederek, “Bahane çok, hizmet hiç yok” dedi.

Son günlerde yaşanan ilçe gündemi ile alakalı olarak konuşan Atlı, hedefine Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ı koydu.

Belediye başkanının cumhur itifakına hiçbir zaman öneriler ile gelmediğini iddia eden Atlı: “Kozan Belediye başkanımız öncelikle Kozan’ın belediye başkanıdır. Hal böyle olunca, Sayın Özgan benimde belediye başkanımdır. Geçmişe çok takılmadan belediye başkanının sürekli olarak kaostan beslendiğini görmekteyiz. Biliyorsunuz. Belediye meclisinde cumhur itifakının sayısal üstünlüğü var. Bizim meclis üyelerimiz sürekli olarak bilinçli bir şekilde, ‘her şeye karşı duran bir cumhur itifakı var’ algısı oluşturmaya çalışan bir belediye başkanı ile karşı karşıyadır. Buradan soruyorum. Sayın Özgan, bu güne denk çöp konteynırı ve bir takım iş makinası alma isteği dışında ne ile gelmiştir. Getirdiği tek istek. Çöp konteynıyırı ve iş makinası alımıdır. Cumhur itifakı olarakta biz buna yani Kozan Belediyesinin borçlanmasına yetki verdik. Meclisten yetki alan sayın başkan bu verilen yetkiyide beceriksizliğinden kulanamamıştır. Bunun dışında bize hangi projeyi veya isteği getirmişte, bizler karşı durmuşuz. Yok, getirmedi. Sürekli olarak, polemik yaratıp dedikodudan ve kaostan gündemde kalmaya çalışıyor. Ama insanımızın bu tip ayak oyunlarına karnı tok. Bizler cumhur itifakı olarak, Kozan lehine yapılacak her güzel iş için onay vermekten hiçbir zaman geri durmayız” diyen Atlı, son günlerde gündem olan kozan belediyesi yeni hizmet binası ile ilgilide konuştu.

“Bu hayal ürünüdür”

Atlı, belediye başkanının yapmak istediği belediye hizmet binasının hayal ürünü olduğunu ifade etti. Atlı, “Şimdi belediye başkanımız çıkmış bir belediye hizmet binasından bahsediyor. Gitmiş İzmir’li bir firmaya 500 bin liraya yakın bir fiyata proje cizdirmiş. Allah aşkına böyle bir işin içerisine girerken kime danıştın. Yapılmak istenen binanın 50 milyona yakın maddi bedelinin olduğu söyleniyor. Nerde para? Nasıl yapacaksın? Sen belediye meclis üyelerinden kimseye sordun mu? Anlattın mı? Yok. Hiç bilmediğimiz, bir projeye evet dememizi isteyecek. Siz neyin ne olmadığını bilmediğiniz bir projenin altına imza atarmısınız? Ben atmam. Öte yandan, binanın yapılmak istenen alanı mevcut durumu yeterli değildir. Bu alanla ilgili bizimde projemizde vardı? Bizim projemizde hal içerisinde cevresinde bulunan esnafların mağdur edilmesi yoktu” diyen Atlı, kendisi ve bir çok kişi hakkında sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile alakalı olarak sorulan soruya: “Benimle ilgili yapılan paylaşımları ispata davet ediyorum. İddia ettikleri konuları ispatladıkları gün siyaseti bırakırım. Bu kadar hayasızlık olmaz. Bunları yapanları hayaya davet ediyorum” dedi.

 Nihat Atlı, 2 saat süre ile kendisine yöneltilen sorulara cevap vererek, önümüzdeki seçimlerde tekrar Kozan Belediye Başkanlığına aday olduğunu tekrar ifade etti.