Anahtar Kelimeler: . Baysal’ Hukuk Bürosu Açıldı

Av. Ayşe Baysal’ın Hukuk Bürosu Açıldı

Av. Ayşe Baysal’ın Hukuk Bürosu Açıldı

Kozan’ımızda avukatlar kervanına genç ve dinamik isimler eklenmeye devam ediyor. Genç Avukat Ayşe Baysal’ın Hukuk Bürosu geçtiğimiz hafta düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Adliye Karşısı. açılışı gerçekleşen Av. Ayşe Baysal’ın hukuk bürosunun açılışına ilçe protokolü, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Av. Ayşe Baysal’ın meslektaşları Kozanlı avukatlar, iş insanları ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Av. Ayşe Baysal; “Bugünkü açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Kozanlı hemşerilerimize ve değerli davetlilere çok teşekkür ediyorum. Gerek eğitim öğretim hayatımda gerek ise mesleki hayatımda beni bir an olsun yalnız bırakmayan kıymetli babam İsmail Hakkı, değerli annem Suna Baysal ve ağabeyim Fatih Baysal ile bugün bu mutlu günümüze ortak olan siz her biri birbirinden kıymetli misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Programda konuşan MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı; “Av. Ayşe Baysal hanımefendinin hukuk bürosunun kendisine ve Kozanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ne diyelim Allah avukatların eline düşürmesin ama yokluklarını da göstermesin. Değerli kardeşimize yeni başladığı meslek hayatında başarılar diliyorum.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Av. Ayşe Baysal’ın hukuk bürosunun açılışı açılış kurdelesinin kesilmesi ile gerçekleşti. Açılış sonrası programa katılan protokol heyeti ve davetli misafirler Av. Ayşe Baysal, Av. Yasin Yavuz ve meslektaşları ile bir süre sohbet ettiler.

Av. Ayşe Baysal Kozan doğumlu olup ilköğretim hayatını Remzi Oğuz Arık İlköğretim okulunda, lise eğitimini Kozan Fen Lisesinde tamamladıktan sonra 2020 yılında Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olup 1 yıllık Staj dönemini de tamamlayarak avukatlık ruhsatnamesini aldı.