Anahtar Kelimeler: Avcı Kozan acil sorunları

Avcı; ?Kozan´ın acil sorunları var?

Avcı; ?Kozan´ın acil sorunları var?

Adana Büyükşehir Belediyesi´nin Kozan Belediye Meclis Üyesi olan AK Partili Abdullah Avcı gündem dışı söz alarak Kozan´ın sorunlarının acilen çözülmesi gerektiğine ait hazırladığı çalışmalar hakkında meclisi ve Başkan Zeydan Karalar´ı bilgilendirip yardım

KONUYLA İLGİLENİN

Meclis Üyesi Avcı, sivrisinek ve yakağan konusunda mücadelenin geç kalınmasına rağmen yapılmasının zaruri hale geldiğini, yolların delik deşik olan vaziyetinin insanları maddi ve manevi anlamda rahatsız eder durumda olduğunu mezarlıkların ise bakımsız olduğunu ifade etti. Avcı, Sırkıntı Caddesi, Pazaryeri Caddesi, Kızıllar Mahallesi Nallıören kısmının yollarının acilen el atılması gereken yerler olduğunu söyledi. Avcı, kavşaklardaki ilan panoları yüzünden trafiğin aksadığını ve bunun da trafikte sıkıntı doğurduğunu söyleyerek Başkan Zeydan Karalar´ın konuyla ilgilenmesini istedi.

KARALAR: BAŞIM ÜSTÜNE

Meclise başkanlık eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sinekle mücadele konusunda Büyükşehir Belediyesi´nden yardım almayarak bugüne kadar ilçesinde çalışma yapan tek belediyenin Kozan Belediyesi olduğunu bildiğini söyledi. Karalar, ?talebiniz başım üstüne, hay hay. Kozan Belediyesi ile görüşürüz, yardımcı oluruz. Köy yollarının tahrip olduğu doğrudur. Talimat verdim, acil olan yolların belirlenerek onarılmasını istedim. Bugün yarın size ulaşırlar. Sırkıntı ve Pazaryeri yollarının yapım işi bugün itibariyle başladı. Mezarlıkları da temizletmeye başladık´ dedi ve Avcı´ya teşekkür etti.