Avrupa Şampiyonluğu İçin Bulgaristan´da

Avrupa Şampiyonluğu İçin Bulgaristan´da

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Mikail Yaşar 50 kilogram da, Türkiye´yi bilek güreşinde temsil etmek için Avrupa şampiyonası´na katılmak üzere Bulgaristan´a gitti.

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcusu Mikail Yaşar 50 kilogram da, Türkiye´yi bilek güreşinde temsil etmek için Avrupa şampiyonası´na katılmak üzere  Bulgaristan´a gitti.

Kozan 50. Yıl Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mikail Yaşar Antalya´da yapılan Bilek Güreşi Şampiyonası´nda milli takıma girmek için mücadele etti. Burada yapılan şampiyonada 50 kilogram da Türkiye Şampiyonu oldu. Aldığı bu başarı neticesinde Türkiye´yi Avrupa´da temsil edecek Kozanlı sporcumuz Avrupa Şampiyonluğu için Bulgaristan´a gitti.

Milli takım oyuncuları ile birlikte Bulgaristan´a giden Mikail Yaşar başarılarla geri döneceğini, Türkiye´yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Bulgaristan´da yapılacak olan Avrupa Bilek Şampiyonası Salı günü yapılacak. Sporcumuz Salı günü rakipleri ile karşılaşacak ve Türkiye´ye ödül getirmek için mücadele edecek.

Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Oguz Cengiz´de konuyla ilgili olarak; ?Mikail Yaşar isimli sporcumuz bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Önce Antalya´da Adana´mızı temsil ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Şimdi Türkiye´yi temsil etmek için kendi kategorisinde, 50 kilogram da şampiyonluk için mücadele edecek. Sporcumuzu gururla ve onurla Bulgaristan´a gönderdik. Biz eminiz ki, Mikail oradan ödüllerle geri dönecek. Türkiye´yi dünyada kendi kategorisinde temsil etmiş olacak. Sporcumuza başarılar diliyoruz. Ödüllerle de geri dönmesini istiyoruz? şeklinde konuştu.

/resimler/2018-5/28/1739064548783.jpg