Avukat Yasin Yavuz´dan meslektaşlarına 5 Nisan jestti

Avukat Yasin Yavuz´dan meslektaşlarına 5 Nisan jestti

Avukat Yasin Yavuz bu yılda meslektaşlarını unutmayarak, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda meslektaşlarına karanfil dağıttı.

K.Ekspres-Genç Avukat 5 Nisan Dünya Avukatlar Gününde meslektaşlarını unutmadı.

İlçemizin genç ve gelecek vaat eden avukatların başını çeken Yasin Yavuz 5 Nisan Avukatlar Günü münasebeti ile ilçede görev yapan avukat meslektaşlarına çiçek verdi.

İlk olarak geçen yıl yaptığı etkinlik sonrası kısa bir açıklama yapan Yavuz? bilindiği üzere 5 Nisan tarihi biz avukatların günü, ülkemin çeşitli yerlerinde farklı etkinlikler ile kutlamalar gerçekleştirilmesine rağmen, görev yaptığımız ilçemizde bu özel günümüz pek bilinmiyor. Bende bu güzel günde meslekteki büyüklerim başta olmak üzere tüm meslektaşlarımı ziyaret ederek, onlara karanfil hediye ediyorum. Bu vesile ile de günlerini kutluyorum. Bu organizasyonu ilk olarak geçen yıl gerçekleştirmiştim. 

/resimler/2018-4/5/1231405489347.jpg

Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik güzel dönüşümlere neden olunca bu yılda tekrarını düzenledik. Bu vesile ile bu yılda ilçemizde görev yapan meslektaşlarımın gününü kutladım. Tüm meslektaşlarımın bu güzel gününü sizlerin aracılığı ile tekrardan kutluyorum? dedi.

Avukat Yasin Yavuz ilçemizde görev yapan avukatları ilçe adliye sarayında ve ofislerinde tek tek ziyaret ederek günlerini kutlaması diğer meslektaşları tarafından büyük takdir gördü.