Avukat Mehmet Emin Bilgili Hukuk Bürosu açıldı

Avukat Mehmet Emin Bilgili Hukuk Bürosu açıldı

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili’nin yeğeni Avukat Mehmet Emin Bilgili kendi hukuk bürosunu açtı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden 2021 yılında mezun olan Mehmet Emin Bilgili, bir yıl Avukat Yusuf Bilgili'in yanında staj gördü. Stajını tamamladıktan sonra avukatlık ruhsatını aldı. Cumhuriyet Mahallesi Irmak Caddesi Kozan Adliyesi arkasında kendi hukuk bürosunu açan Mehmet Emin Bilgili, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Açılışa; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Adana Barosu Kozan Temsilcisi Nebi Ocak, Avukat Yusuf Bilgili ile çok sayıda avukat ve Mehmet Emin Bilgili’nin ailesi katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde konuşan Mehmet Emin Bilgili, açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Avukat Mehmet Emin Bilgili; "Bu mesleği seçmemdeki en büyük etken dayımdı. Küçüklükten bu yana onu görürdüm ve ona özenirdim. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim. Bana en büyük desteği veren aileme ayrıca teşekkür ediyorum. Ben, Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2021 yılında mezun oldum. Yusuf Baysal Anadolu Lisesi’nde liseyi tamamladım. Eğitimimi tamamladıktan sonra dayımın yanında bir yıllık avukatlık stajımı tamamladım. Stajımı tamamladıktan sonra avukatlık ruhsatnamemizi aldık. Ruhsatnamemizi aldıktan sonra da kendimize böyle bir hukuk bürosu açtık. Her türlü davaya bakacağız. Adaletin yanında olacağız" İfadelerini kullandı.

Açılışa katılan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Mehmet Emin Bilgili Avukatlık Bürosu’nun Kozan'a ve Kozanlılara hayırlı olmasını temenni etti. Avukat Mehmet Emin Bilgili'ye görevinde başarılar diledi.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili ise; "Yeğenimize hayırlı uğurlu olsun. Birlikte omuz omuza vererek işlerimizi yapacağız. Elimizden geldiği kadar biz de destek olacağız. Açılışa katılan başla Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam olmak üzere, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrasında Avukat Mehmet Emin Bilgili, hukuk bürosu ile ilgili olarak kaymakam Şafak Gürçam ve davetlilere bilgi verdi.