Anahtar Kelimeler: Hasan'

Ay Hasan'a son veda

Ay Hasan

Kozan'ın sevilen simalarından olan Hasan Öztürk, siroz hastalığına yenik düşerek 78 yaşında hayatını kaybetti

Evli ve 7 çocuk babası olan Öztürk, polislik, bankacılık ve Kozan Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunmuş ve emekli olmuştu. Emekli olduktan sonra yerel gazetelerde köşe yazarlığı yaparak Kozan'da tanınan bir isim haline gelmişti.

Öztürk, Kozan milliyetçisi ve Kozan sevdalısı olarak biliniyor ve tüm halk tarafından seviliyordu. Kendisi aynı zamanda Kozan Sancak Gazetesi Genel Koordinatörü Fatih Azgın'ın dayısıydı.

Bir süredir siroz hastalığıyla mücadele eden Öztürk, Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bugün öğle saatlerinde Kozan'da düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Öztürk, Kozan Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Hasan Öztürk, Kozan Ekspres Gazetesinde de köşe yazarlığı yaparak düşüncelerini kamuoyuyla paylaşmıştı. Ölümüyle birlikte Kozan halkı, sevilen bir ismini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.