Tarih: 21.07.2024 19:14

Aydoğmuş Ailesi Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde, Çatalan Batı Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne düşen otomobilden acı haber geldi. Kozan Kızıllar köyünden olup Adana'da ikamet eden Aydoğmuş ailesi kazada hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitiren ailenin yakınları, olay yerinde büyük acı yaşadı.

Sabah saat 10.30 sularında Veysel Aydoğmuş'un kullandığı, içinde 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş'un bulunduğu otomobil, Çatalan Batı Köprüsü'ne geldiği sırada demir bariyerlere çarparak Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Olay sonrası dalgıç polislerin başlattığı aramada ilk olarak 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine otomobilin dışında ulaşıldı.

Arama çalışmalarının devamında 4 saat sonra, anne Emine Aydoğmuş, baba Veysel Aydoğmuş ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un cansız bedenlerine ulaşıldı. 18 metre derinlikte olan otomobilden sırasıyla önce Mete, ardından anne Emine, son olarak da baba Veysel Aydoğmuş'un cansız bedeni çıkarıldı. Bu anlarda ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu ve feryat etti. 

Cenazeler, ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza sırasında Batuhan Aydoğmuş'un araçtan atladığı, ancak yüzme bilmediği için göle battığı, diğer üç kişinin ise araçtan çıkamadığı öğrenildi. Gölde yapılan aramalar sırasında bir aile yakını göle atlamak isteyince, polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle ikna edildi.

 

Kazayla ilgili polis inceleme başlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —