Anahtar Kelimeler: Ayvaz çaldı Köroğlu oynadı

Ayvaz çaldı Köroğlu oynadı

Ayvaz çaldı Köroğlu oynadı

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Hacılar Mahalle Muhtarlığının organize ettiği camii açılış proğramı fiyasko ile sonuçlandı.

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Hacılar Mahalle Muhtarlığının organize ettiği camii açılış proğramı fiyasko ile sonuçlandı.

Caminin yapımında büyük emek ve gayretleri bulunan bir çok yardım sever, iktidar siyasi ilçe başkanı Yusuf Bilgili başta olmak üzere bir çok siyasi ilçe başkanı ile birlikte basın kuruluşu programa davet edilmedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´ nün katıldığı programda iktidarın ilçe başkanı ve hiç bir Ak Partili aday adayı ve idarecinin bulunmaması "bu nasıl bir ittifak, çatı sallanıyor" yorumlarına neden oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi personellerinin ve mahalle sakinlerinin katıldığı programda konuşan Hüseyin Sözlü "eleştiren belediye istemiyoruz. Sorunlu belediyeler bu dönemde ortadan kalkacak" sözleri, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ e gönderme olarak algılandı.

Programa davet edilmeyen, yardımseverler ve basın mensupları, Hacılar Mahalle Muhtarı Memiş Coşkun´ a tepki göstermeleri üzerine;  Muhtar Memiş; "programın kendileri tarafından değil, Adana Büyük Şehir Belediyesi 3. Bölge Müdürlüğü ile Adana Büyük Şehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından organize edildiğini ifade ederek, "sorumluluk Büyükşehire ait"  sözleri ile kendisini savundu.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz, Adana Büyük Şehir Belediyesi 3. Bölge Müdürü Kürşat Sedefoğlu ise; organizasyonun Hacılar Mahallesi Muhtarı tarafından yapıldığını ifade etmesinin ardından, yaşanan fiyaskonun sorumluluğunu kimse üstlenmemiş oldu.

Açılışa katılan vatandaşlar "Bu nasıl bir program anlam veremedik. Ak Parti, MHP ile ittifak yapacak ama Ak Partili bir tek isim programda yoktu. Bu ittifak çatısı sallantıda" yorumlarında bulundular.

Öte yandan Adana Büyük Şehir Belediyesi tarafından organize edilen sivil toplum örgütleri yemeğine de bazı basın kuruluşlarının çağrılmaması tepkilere neden oldu.