Anahtar Kelimeler: Ayza Bebe Yeni Yerinde

Ayza Bebe Yeni Yerinde

Ayza Bebe Yeni Yerinde

ilk günden buyana kaliteli ürün ve güler yüzlü esnaflığı ile kendi alanında farkındalık yaratan Ayza Bebe iş yerini Üstün Sokak üzeri, İmamhatip Lisesi Civarına taşıdı.

K.Ekspres- Açıldığı ilk günden buyana kaliteli ürün ve güler yüzlü esnaflığı ile kendi alanında farkındalık yaratan Ayza Bebe iş yerini Üstün Sokak üzeri,  İmamhatip Lisesi Civarına taşıdı.

Bebe temel ihtiyaçlarının yanı sıra 0-7 yaş aralığında çocuk kıyafet ve ayakkabısı satışı ile çocuklara, annelere ve toplumun her kesimine hizmet etmenin ayrı bir mutluluğunu yaşayan Ayza Bebe işletmecisi Seçil Üstün ? Müşterilerimize daha iyi hizmet edebilme desturumuzdan dolayı iş yerimizi merkezi konuma taşıdık? dedi.

Üstün şu şekilde devam etti. ? Bilindiği üzere yaklaşık olarak 1 yıl önce ilçemizde büyük bir ihtiyaç olan bebek temel malzemeleri üzerine uygun fiyat, bol çeşit düşüncesi ile Ayza Bebeyi hayata geçirdik. Açıldığımız ilk günden bu yana müşterilerimizin ve Kozan halkının gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun kaldığımızı ifade ederken, birçok müşterimizin tavsiyeleri neticesinde iş yerimizi daha merkezi noktada bulunan Üstün  Sokak İmamhatip civarına taşıdık. Bu saatten sonra müşterilerimize kaldığımız yerden yeni iş yerimizde hizmet vereceğiz? dedi.

 Ayza Bebe bundan sonra müşterilerine ve Kozan halkına İmamhatip Lisesi Civarında hizmet verecek.