Anahtar Kelimeler: Azimle gelen başarılar

Azimle gelen başarılar

Azimle gelen başarılar

Bilek güreşi ve bayan güreş alanında dereceye girmiş sporcular, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Bilek güreşi ve bayan güreş alanındaki Türkiye şampiyonları Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ve Kredi Yırtlar Müdürü Hidayet Akçalı  hazır bulundu. Bilek güreşi antrenörleri İlhan Yılmaz, Kağan Arı ve Mehmet Yamaçlı ile Bayan Güreş Takımı Antrenörü Erol Dağlı yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, aralarında milli sporcuların da bulunduğu sporcular ile yakından ilgilenerek karşılıklı sohbet gerçekleştirdi.

Sporun her yaşta yapılması gerektiğine dikkat çeken Kaymakam Şafak Gürçam, Kozan'ın güreş alanında gerçekten çok iyi yerlerde olduğunu ifade etti. Özellikle, Türkiye çapında çeşitli dereceler alan bayan güreş takımının milli sporcularını örnek göstererek, önümüzdeki yıllarda daha da büyük başarıların elde edilebileceğinin altını çizdi. Kendisinin de uzun yıllardan bu yana dinç kalmak ve stresten uzak kalmak için spor yaptığına dikkat çeken Kaymakam Şafak Gürçam, 7'den 70'e herkesi spor yapmaya davet etti.

Bilek güreşi ve bayan güreş alanında dereceler yapan sporcuların ailelerini de tebrik eden Kaymakam Şafak Gürçam, ailelerin bu konularda desteğinin çok büyük olduğunu söyledi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin ise; "Kozan futbolun yanında diğer alanlarda da neler yapabileceğini ispat etmiştir. Bunlar birer başlangıç. Şu anda Türkiye genelinde 20 derecemiz bulunuyor. Önümüzdeki süreçte daha da büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, milli eğitim açısından kendi üzerlerine ne düşüyorsa çocukların eğitim ve öğretimlerinin yanında spor anlamında da ne yapmaları gerekiyorsa destek olacaklarını ifade etti.

Sporcular, çalışarak ve azim ile her şeyin üstesinden gelinebileceğini söylediler.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türkiye derecesi yapan sporculara ödüller verilmişti. Ödül töreninde kampta olmaları sebebiyle bulunmayan sporculara Kaymakam Şafak Gürçam ve diğer protokol mensupları tarafından ödülleri takdim edildi.

Düzenlenen toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.