Anahtar Kelimeler: Babacan Kozan’

Babacan 14 Ekim’de Kozan’da

Babacan 14 Ekim’de Kozan’da

Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan ve yönetim kurulu üyeleri Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan ve yönetim kurulu üyeleri Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Güngör Avan, 14 Ekim'de genel başkan Ali Babacan'ın Kozan'a geleceğini söyledi.

Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan ve yönetim kurulu üyeleri Kozan'daki yerel ve ulusal basın mensupları ile parti binasında sabah kahvaltısında bir araya geldi. Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan, 14 Ekim Perşembe günü saat 11.00'da Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Kozan'a geleceğini, parti binasının açılış programına katılacağını ifade etti. 16 Ekim tarihinde de Deva Partisi olağan kongresinin yapılacağını sözlerine ekledi.

Çok kısa süre içerisinde kurulan bir parti olduklarını ifade eden Kozan Deva Partisi İlçe Başkanı Güngör Avan; “Deva partisi 9 Mart 2020 tarihinde kurulan bir partidir. 10 Mart 2020 tarihinde de bu görev bana verildi. 25 Haziran 2020 tarihinde ilçe teşkilatını oluşturduk. Deva Partisi Kozan ilçe başkanı olarak göreve geldiğimiz o günden bugüne çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Öncelikle, Kozan içerisinde etkin çalışmalarımız oldu. Kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız oldu ve kendimizi tanıtmak için her türlü sosyal faaliyetlere katılmaya çalıştık. Deva Partisi Ali Babacan başkanlığında kurulan ve Türkiye'nin geldiği sorunları çözebilecek ve yarınlara güzel bir Türkiye bırakabilecek parti oluşumunda bulunduk. İnşallah, Kozan’ımıza güzel hizmetler yapmak nasip olur.” İfadelerini kullandı.

Deva Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan, 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 11.00’da Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Kozan'a gelerek parti binasının açılışına katılacağını ve Kozan'da bir dizi etkinlik gerçekleştireceğini ifade etti. Yapılacak olan bu programa başta basın mensupları olmak üzere, tüm Kozanlıları davet etti.

Düzenlenen toplantıda, mevcut yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtırken Deva Partisi'nin iktidar olması için herkesin taşın altına elini koyduğu mesajını verdiler.