Anahtar Kelimeler: Babası kaderi yaşadı

Babası ile aynı kaderi yaşadı

Babası ile aynı kaderi yaşadı

10 yaşındayken özel öğrenci servisinin çarpması sonucu hayatını kaybeden İsmail Efe'nin kaderi babasıyla aynı oldu. Babasının da 8 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kozan’da okula gitmek için evden çıkan 10 yaşındaki 3. sınıf öğrencisine özel öğrenci servis aracı çarptı, kaldırıldığı hastanede küçük çocuk hayatını kaybetti. Küçük çocuğun babasının da 8 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kaza, Ağlıboğaz Mahallesi Ağlıboğaz Mezarlığı civarında meydana geldi. İddialara göre; 10 yaşındaki İsmail Efe Demiryürek okula gitmek için evinden ayrıldı. Evlerinin yakınında bulunan bakkaldan meyve suyu aldıktan sonra karşıdan karşıya geçtiği esnada Mehmet Gül yönetimindeki 01 ADB 767 plakalı özel öğrenci servis aracı çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan çocuk özel bir otomobil ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Doktorların burada yaptığı bütün müdahalelere rağmen 10 yaşındaki İsmail Efe kurtarılamadı, hayatını kaybetti.

Babası da trafik kazasında ölmüştü

2013 yılında Batı Geçiş Çevre Yolu’nda Adana istikametinden Feke istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden İsmail Efe’nin babası Ramazan Demiryürek köprü kenarında bulunan levhalara ve köprü bariyerine çarparak kaza yapmıştı. Yaptığı kazada ağır yaralanan Ramazan Demiryürek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaderleri aynı oldu

Sabah saatlerinde özel öğrenci servisinin çarptığı 10 yaşındaki İsmail Efe Demiryürek’in kaderi de aynı babasının ki gibi oldu. Kendisi 2 yaşındayken babası ile çektirdiği fotoğraf geride kalan tek hatıra oldu.

Servis sürücüsü gözaltına alındı

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri özel öğrenci servis sürücüsü Mehmet Gül’ü gözaltına aldı. Kaza anı çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntüde çocuğun karşıdan karşıya geçtiği esnada özel öğrenci servisinin çarptığı görülüyor.