Bahadır Ceyhanlı, 'İyi Parti, Kozan'ı Hak Ettiği Noktaya Taşıyacak'

Bahadır Ceyhanlı,

İyi Parti Kozan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge, İyi Parti Adana Milletvekili Adayı Bahadır Ceyhanlı'nın etkileyici konuşması damga vurdu.

Bahadır Ceyhanlı; “Kozan’ı Hak Ettiği Yere Getireceğiz”
İyi Parti aday tanıtım ve halkla buluşma şöleninde İyi Parti Adana Milletvekili Adayları Şehit Kubilay Parkı Meydanında Kozanlı vatandaşlara hitap ettiler.
Kalabalık bir partili gruba hitap eden aday tanıtım toplantısında İyi Parti Adana Milletvekili Adayı Kozanlı hemşerimiz Bahadır Ceyhanlı’ya hemşerilerinin ilgi ve alakası büyük oldu. Kozan ve bölgemiz üzerine projelerini anlatan ve önümüzdeki 14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti ve Millet İttifakına oy isteyen Bahadır Ceyhanlı’nın konuşmalarını hemşerileri tarafından sık sık alkışlarla kesildi. 
Kozan’ın kaderine terk edildiğini ancak İyi Parti iktidarında Kozan’ın yeniden hak ettiği yere geleceğini dile getiren Kozanlı hemşerimiz İyi Parti Adana Milletvekili Adayı Bahadır Ceyhanlı yaptığı konuşmasında; “Kozanımız gerçekten yetim ve öksüz bırakıldı. Cumhuriyetin ilk yıllarında il olan Kozan şuan kendi kaderine terk edilmiş durumdadır. İnşallah İyi Parti İktidarında Kozan sizlerin desteği ile yeniden hak ettiği noktalara geri gelecektir. Kalkınmada öncelikli bölge statüsü kararı alınarak sanayide atılım yapılacak. Bugün işsizlik yüzünden uyuşturucu çukuruna düşen gençlerimiz iş bulacaktır. Kozan halkının refah seviyesini yükseltmek için yapılması gereken tüm çalışmaları yapacağız. Kozan’ın gelişmesinde bugüne kadar emeği geçen siyasetçilerimize şükranlarımız sunuyoruz. Bizler İyi Parti olarak liyakatlı kadrolarımızla Kozan’ı daha ileri noktalara taşıyacağız. Kozanlı bir kardeşiniz olarak bugünkü aday tanıtım toplantımıza katılan siz değerli hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum inşallah önümüzdeki Pazar günü gerçekleşecek olan 14 Mayıs seçimlerinde de İyi Partimize ve Millet İttifakımıza desteklerinizi bekliyoruz” dedi.