Anahtar Kelimeler: BAHADIR CEYHANLI KOZAN SEVDALISI İNSAN

BAHADIR CEYHANLI, KOZAN SEVDALISI BİR İNSAN

BAHADIR CEYHANLI, KOZAN SEVDALISI BİR İNSAN

İyi Parti Adana Milletvekili Aday Adayı İktisatçı Bahadır Ceyhanlı, Kozan ilçe binasında düzenlenen bir toplantıda Kozanlı aday adaylarına destek çağrısı yaptı.

 

 

Toplantıda, Bahadır Ceyhanlı'nın önderliğinde yapılan çalışmalar ve iyi Parti'nin Kozan'daki faaliyetleri ele alındı.

Bahadır Ceyhanlı, toplantıda yaptığı konuşmada, Sevgican Hastanesi'nde yıllarca müdürlük yaptığını, sağlık sektöründen narenciye üretimi ve pazarlama sektörüne geçtiğini açıkladı. Kendisi de bir Kozanlı olan Ceyhanlı, partisinin kuruluşundan bu yana aktif bir şekilde siyaset yaptığını belirtti ve 5.5 yıldan beri bu alanda çalıştığını ifade etti.

Aynı zamanda, iyi Parti Adana İlçe Teşkilatında il başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Bahadır Ceyhanlı, 2019 yerel seçimlerinde Çukurova Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görev yapmaya başladı. Çukurova Belediyesi’nde iyi Parti'nin grup başkan vekilliğini yapan Ceyhanlı, bir çok kez Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği’de yaptı.

Belediyede, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışarak, kreşlerin fiyatlarının düşük tutulması için uğraştığını ve Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmasını engellemek için de parti olarak destek verdiklerini söyledi.

Toplantıda konuşan Bahadır Ceyhanlı, Kozan ilçesinde yapılacak ön seçimde tüm Kozanlı aday adaylarının ilk 8'de yer almasını istedi ve partililerden destek bekledi. Kendisi de bir Kozanlı olarak, Kozan'daki aday adaylarına yönelik destek çağrısında bulunan Ceyhanlı, partililerin desteğini beklediğini vurguladı. "Biz bu yola sizlerle beraber çıktık. Beraber yürüdük. Beraber başaracağımıza inanıyorum" diyen Ceyhanlı, Kozan sandığından bütün Kozanlı aday adaylarının çıkmasını istedi.

Bahadır Ceyhanlı'nın önderliğinde gerçekleştirilen bu toplantı, iyi Parti'nin Kozan'daki çalışmalarına ve aday adaylarına yönelik destek çalışmalarına yeni bir ivme kazandırdı. İyi Parti Adana milletvekili aday adayı Bahadır Ceyhanlı'nın Kozanlı aday adaylarına verdiği desteğin, partinin genel başarısına olumlu bir etki bıraktı.

 

İyi Parti Adana milletvekili Aday Adayı Bahadır Ceyhanlı, önümüzdeki Pazar günü Kozan Belediye Sinemasında yapılacak olan temayül yoklamasında kendi sıra numarasının 6 olduğunu belirterek parti üyelerinden destek bekledi.