Bahadır Ceyhanlı, ‘Yönetimin mutlaka değişmesi gerektiğini anlatıyoruz’

Bahadır Ceyhanlı, ‘Yönetimin mutlaka değişmesi gerektiğini anlatıyoruz’

Kozan’da seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Adana Milletvekili Adayı Bahadır Ceyhanlı, beraberindeki milletvekili adaylarıyla birlikte halkın derdi ile dertlenerek yönetimin mutlaka değişmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek isteyen Ceyhanlı, Kozan'da ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

 

Şehit Kubilay Parkı’nda bulunan Şehit Kubilay Anıtı’na da ziyarette bulunan Ceyhanlı, esnafları da tek tek ziyaret ederek onların dertlerini dinledi.

Esnafların sıkıntılı olduğuna dikkat çeken Ceyhanlı, yapılacak olan seçimlerde destek istedi. Genç, dinamik ve Kozan milliyetçisi olduğunu vurgulayan Ceyhanlı, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, genç ve dinamik kişilerin mutlaka vekil olarak seçilmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

Ceyhanlı, yaptığı açıklamada, "Bugün İyi Parti Adana milletvekili adayları olarak çalışmalarımıza Adana'nın şirin ilçesi ve benim memleketim Kozan'dan başladık. Milletvekili aday arkadaşlarımız ile birlikte partililerimizle buluştuktan sonra şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek onların dertlerini dinledik. Esnaflarımızın gerçekten çok dertli ve sıkıntılı olduklarını gördük. Onların derdine çözüm olmak için 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için destek istedik. Bu yönetimin değişmesi gerektiğini anlattık. Bizim dönemimizde emin olun her şey daha güzel olacak. Bizimle birlikte yol yürüyen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim tek derdimiz Kozan, Adana ve Türkiye. Milletvekili adayı arkadaşlarımızın hepsi ile birlikte istişareli bir şekilde çalışıyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

 

İyi Parti Adana Milletvekili Adayı Bahadır Ceyhanlı ve beraberindeki milletvekili adayları, Kozan'da yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Halkın sıcak ilgisi ve desteği ile seçim çalışmalarına devam eden Ceyhanlı, Kozan halkına yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.