Bahçe Evinde İnfaz

Bahçe Evinde İnfaz

Yukarı Kayhan mevkiinde Bir narenciye bahçesi içindeki iki ayrı evde birisi başından vurulmuş halde 2 erkek cesedi bulundu.

Elde edinilen bilgiye göre; Yassıçalı mahallesi Yukarı Kayhan mevkisinde,  bahçe bekçisi Serkan Tilki(28) ziyaretine gelen komşu bahçenin bekçisi tarafından yerde hareketsiz yatarken bulundu.

Durumun Jandarma ve sağlık görevlilerine bildirilmesi üzerine evde yapılan incelemede vücudunda yara iznine rastlanılmayan  Tilki’nin öldüğü,  cesedin yanında ise bir not bulunduğu öğrenildi.

Bahçe sahibi Y. B’nin oğlu Volkan Bozkurt’tan da bir süredir haber alamadığını belirtmesi üzerine, diğer evde yapılan incelemede Volkan Bozkurt’un(34) el ve ayakları bağlı, ağzı bandajlı şekilde başından vurulmuş halde cesedi bulundu.

Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma ekipleri, Tilki’nin cesedi’ nin bulunduğu bahçe evi ile yaklaşık 25 metre uzaklıktaki Bozkurt’un cesedinin bulunduğu evlerde detaylı inceleme yaptı.

Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda bahçenin bekçisinin ikamet etiği evin merdiven kovasında 1 adet av tüfeği bulundu.

Tilki ve Bozkurt’un cesetleri Cumhuriyet Savcısının incelemesi için Kozan Devlet Hastanesi’ne morguna kaldırıldı.

Cesetlerin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.