Tarih: 01.06.2018 17:50

Bakan Sarıeroğlu Kozan´da

Facebook Twitter Linked-in

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 24 Haziran´da yapılacak olan seçim çalışmaları ve bir dizi ziyaret için Kozan´a geldi.

Bakan Jülide Sarıeroğlu ilk olarak, AK Parti Kozan İlçe Başkanlığı´nı ziyaret etti. Jülide Sarıeroğlu´nu karşılamak için Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çoban, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Abdulkadir Kozan, parti yönetimi, meclis Üyeleri ve partililer ilçe binası önünde hazır bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı Jülide Sarıeroğlu parti ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine çıktı.

?Basına Kapalı? Denildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu esnaf ziyaretleri esnasında bakanlık basın çalışanları yerel basına ziyaretleri çekemeyeceğini, basına kapalı olduğunu defalarca uyararak bildirdi. Vatandaşlar sıkıntılı durumları Bakan´a anlatırken, bakanlık basın çalışanları basın mensuplarının fotoğraf çekmemesini ve kapalı olduğunu söylediler. Ancak, vatandaşlar bu duruma tepki gösterdiler. ?Bakan, eğer caddede, sokakta, esnafla vatandaşla bir araya geliyorsa, vatandaş derdini anlatıyorsa bunu basının çekmesinde herhangi bir sorun yoktur. Bunlar, elbette kamuoyuna duyurulmalıdır? dediler. Ayrıca bakanlık basın çalışanları çekimlerin ve takibin yasak olmasından dolayı kendilerinin fotoğraf göndereceklerini söylediler. Açık alanda esnaf ziyaretinin basına kapalı olması özellikle de yerel basının uzaklaştırılması veya çekim yaptırılmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Çünkü, vatandaşlar zamlanan mazottan, benzinden, gübreden, ekonominin kötüye gidişimden Bakan´a dert yanıyordu. Yerel basının bu olayları gündeme taşınmasından ve haber yapmasından korkulacak olmalı ki bakanlık basın çalışanları bunu engellemeye çalıştı.

Bakan Jülide Sarıeroğlu esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra Kozan Ticaret Odası´na geçerek burada Kozan Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri, iş adamları ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Sarıeroğlu burada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı´nın yaptığı çalışmalardan bahsederek şunları söyledi:

?Ben hep sahada olacağım. Bütün köylerimiz, iş yerlerimiz neresi varsa çalmadık kapı bırakmayacağız. Biz, Sayın Cumhurbaşkanı´mızın yanında böyle yetiştik. Sıkmadık el bırakmayacağız. Sorunların çözümsüz olmadığına inanıyorum. Türkiye her türlü sorunu aşacak seviyededir. Yeter ki birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, ülkemizin huzuru daim olsun. Sorunları çözme noktasında her türlü çalışmamız var. 16 yıllık çalışmamız bunun garantisidir. Kozan´la ilgili, geldiğimden bu yana Mansurlu yolu hep söyleniyor. Burada çalışma devam ediyor ancak hassas bir arazi yapısı olduğu için burada hassas çalışılıyor. Bu çalışma ile ilgili yakın takibimiz sürecek. Gittiğimiz köylerde, bize en çok iletilen sorulardan biri ise; yollar ve sinekler konusu. Yerel yönetimlerle bağlantılı çalışarak bunların da takipçisi olacağız. Yerel konularda hassasiyetimizi ortaya koyacağız imkanlarımız dahilinde. inşallah hiç bir sorunun tartışılmadığı bir Adana´ya kavuşuruz. Çünkü Adana bunu hak ediyor. Adana´mızı İnşallah çok güzelliklerle buluşturacağız. Milletimize biz hep İnandık, güvendik. Kozan İnşallah 24 Haziran´da AK Parti´ye en fazla oy veren ilçeler arasında olur. Ben buna inanıyorum? diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Adayı Jülide Sarıeroğlu Kozan Ticaret Odası´ndaki toplantının ardından, Kozan´da bazı ziyaretlerde bulunarak Kozan´dan ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —