Balık Tutma Maceraları Sonları Oldu

Balık Tutma Maceraları Sonları Oldu

Saimbeyli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesinde balık tutmak isteyen 2 arkadaş girdikleri suda yaşamlarını yitirdiler.

K.Ekspres- Saimbeyli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesinde balık tutmak isteyen 2 arkadaş girdikleri suda yaşamlarını yitirdiler.

Elde edinilen bilgilere göre; Saimbeyli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesinde ikamet eden Ali Duran (29) ve Adem Akbolat (18) isimli 2 arkadaş balık avlamak için Göksu Irmağına gittiler.

Havanın kararmasına rağmen 2 arkadaştan haber alamayan aileleri Akbolat ve Duran´ı aramaya başladılar. Ailelerinin çevreden elde ettikleri bilgiler ışığında Göksun Irmağında çalışma başlatan aileler ırmak kenarında 2 arkadaşa ait elbiselere ve ırmağa ulaşmak için kullandıkları motorsikleti bulmaları üzerine durumu jandarma ekiplerine bildirdiler.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri, ırmağın akış yönünü iş makinaları aracılığı ile değiştirdiler.

2 arkadaşın suya girdiği yönündeki suların çekilmesi üzerine 2 arkadaşın aileleri ve jandarma dere yatağında arama ve tarama faliyeti başlattı.

Başlatılan çalışmalar kısa sürede sonuç verdi.

Balık tutmak amacı ile suya giren Adem Akbolat (29) ve Ali Duran´ın (18) cansız bedenlerine suya girdikleri noktanın 100 metre uzağında bulundu.

Sudan çıkarılan cenazeler, savcı tarafından yapılan ön otopsinin ardından detaylı otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.