Anahtar Kelimeler: BALKAN TÜRKLERİ ROZET TAKTI

BALKAN TÜRKLERİ CHP´ DE ROZET TAKTI

BALKAN TÜRKLERİ CHP´ DE ROZET TAKTI

Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri toplu olarak CHP´ ye geçerek rozet taktılar.

 

Kurulduğu günden buyana adını sıkça duyduğumuz Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri toplu olarak CHP saflarına geçerek üye oldular. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kozan´ a geldiğinde konuşmasının ardından Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Atalay Özer´ e rozetini takarak hayırlı olması temennisinde bulunmuştu.

Salı akşamı düzenlenen proğramla Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri de toplu olarak CHP´ ye üye oldu ve rozetlerini taktılar. Düzenlenen proğramda CHP Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu; ? CHP´ ye üye olmak bir onurdur, büyük bir cesaret ister. CHP´ ye üye olmak bir şereftir. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bu cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyor, inşallah bu yolda başarılı adımlar atmayı temenni ediyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´ nun ilçemiz Kozan´ ı ziyaretinde Dernek Başkanımız Atalay Özer Bey´ e rozetini taktı ve değerli Başkanımız Atalay Özer Bey´ e başarılar diledi. Bu gün ise burada toplanmamızın nedeni Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri de partimize kayıt yaptırdılar ve onlarının rozet takma töreni için burada bulunuyoruz. İlk önce konuşmamda vurgulamak istediğim şey bu kardeşlerimiz için geçerli ve bu değerli kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, çıktıkları bu yolda hep birlikte canla başla mücadele etmek için başarı yolunda ilerlemeye davet ediyorum? dedi.

Akabinde CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen´ de konuyla ilgili olarak; ? Gazi Mustafa Kemal Atatürk demiştir ki ? Sizlere iki şey bırakıyorum. Birincisi Cumhuriyet, ikincisi ise Cumhuriyet Halk Partisi.? Bizler Atatürk´ ün emanetlerine sahip çıkmak için mücadele ediyoruz. Bizler bu ülke için gelecek nesiller için çabalıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ün kurduğu bu partinin simgesi olan altı ok tan bir tanesi zaten milliyetçilik değil midir? İşte biz bu milliyetçiliği savunuyor ve mücadelemiz hep bu yönde. Bu sebepten dolayı aramıza yeni katılan bu yürekli mert insanlara, başta Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Atalay Özer Bey´ e ve değerli dernek üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve davamızda başarılar diliyorum? dedi.

Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Atalay Özer; ? Ben CHP saflarında yer almaktan gurur duyuyorum. Benim için bu bir şereftir. Ülkenin geleceği için, yarınlarımız için, çocuklarımız ve arkadan gelen yeni nesiller için CHP´ nin birleştirici gücü şart diye düşünüyorum. Bu vesile ile bunda sonra CHP´ li olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Başka Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´ na ve bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara, partililerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum? dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından Kozan Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği üyelerine toplu olarak CHP´ ye kayıt yaptılar. Akabinde yapılan sohbetlerden sonra proğram sona erdi.