Barajda kaybolan genç hala kayıp

Barajda kaybolan genç hala kayıp

İlçemiz Kozan’ da hemen hemen her yıl hiç yoksa Kozan Barajında bir boğulma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz. Kozan Barajı yine bir can aldı.

İlçemiz Kozan’ da hemen hemen her yıl hiç yoksa Kozan Barajında bir boğulma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz. Kozan Barajı yine bir can aldı. Balık tutmak için babası ile baraja açılan Aykut Can Uçar (18) teknen su alması ve akabinde alabora olması nedeni ile tekneden düşerek Kozan Barajının derinliklerinde kayboldu.

Baba Vural Uçar (40) çevredeki diğer balıkçılardan yardım istemesi üzerine yardıma gelen balıkçılar ancak baba Vural Uçar’ ı kurtarabildi. Adana’dan gelen su altı arama (AKUT) ekiplerinin dün akşam saatlerine kadar yaptığı çalışma sonucunda Aykut Uçar’a ulaşamayan ekipler, havanın kararmasından sonra arama çalışmalarını bugün yapmak için olay yerinden ayrılmıştı. Ancak bu gün de tüm görgü tanıkları ile birlikte yapılan çalışmalar sonuç vermedi. Aykut Can Uçar’ ın cenazesine bu gün de ulaşılamadı. Gözü yaşlı aile baraj kenarında evlatlarının cansız bedenini bekliyor.

Sabahın erken saatlerinde tekrar aram çalışmalarına devam edileceği bildirildi. Artık tüm ümitler üçüncü güne kaldı.