Barış Manço Ana Ocağı Kozan´da Anıldı

Barış Manço Ana Ocağı Kozan´da Anıldı

Kozan Belediyesi ve Kozan İsmet İnönü Ortaokulu Türkiye´nin en sevilen sanatçılarından Barış Manço anısına büyük bir etkinliğe imza attı.

K.Ekspres- Kozan Belediyesi ve Kozan İsmet İnönü Ortaokulu Türkiye´nin en sevilen sanatçılarından Barış Manço anısına büyük bir etkinliğe imza attı.

                     

Annesi Kozan´lı olan Barış Manço´nun oğulları Doğukan Manço ve Batıkan Manço´nun katıldığı etkinlik Kozan Belediyesi Sinema Salonunda yapıldı. Şarkıcı, söz yazarı, besteci, televizyon programı yapımcısı ve sunucu olarak 90´lı yıllara damga vuran Barış Manço 1 Şubat 1999´da hayatını kaybetmişti.

 

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün ev sahipliğinde Kozan İsmet İnönü  Ortaokulu´nun organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe katılan Doğukan Manço ve Batıkan Zorbey Manço sabahın erken saatlerinde Kozan´a geldiler. Kozan Belediyesi Arıkan Konağını ve Dağılcak tesislerini ziyaret eden Manço kardeşleri Kozan Kaymakamı Avni Oral da makamında ağırladı.

 

Saat 14:00´te Kozan Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen etkinliğe öğrencilerden ve vatandaşlardan da büyük ilgi vardı. Barış Manço´nun şarkılarının seslendirildiği etkinlikte Doğukan Manço ve Batıkan Zorbey Manço da babalarını anlattı. Belediye sinemasındaki etkinliğin ardından Doğukan ve Batıkan Manço, Barış Manço´nun annesinin Kozan´daki evini ziyaret etti.

 

Manço kardeşlere Kozan´da gün boyunca Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz ve Kozan İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Oğuz Şengel eşlik etti.