‘Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi

‘Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin'i başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültekin'i Kozan'da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası, gençlik haftası ve kurtuluş haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sportif faaliyetlerin planlanması, yürütülmesi ve sonlandırılması aşamasında göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'ın makamında gerçekleştirilen başarı belge verme töreninde konuşan Kaymakam Şafak Gürçam; "Sayın müdürümüz gerçekten düzenlenen bütün sportif faaliyetlerde üstün gayret ve çaba gösterdi. Biz de kendilerini göstermiş olduğu bu başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirmek istedik. Bundan sonraki faaliyetlerde daha gayretli çalışacağına inanıyoruz. Kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki faaliyetlerde ve yaşamında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kürşat Gültek’in ise, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, Türkiye Boks Şampiyonası ve kurtuluş etkinlikleri kapsamında, kurumumuz olarak çeşitli sportif faaliyetlerde aktif rol aldık. Sayın Kaymakam’ımız Şafak Gürçam Beyefendi bizim bu göstermiş olduğumuz başarılarımızı başarı belgesi ile taçlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Kozan'ın sportif anlamda tanıtılması ve sportif anlamda başarılara imza atması için çalışmalarımızı aralıksız olarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.