Başarılar altınla taçlandırıldı

Başarılar altınla taçlandırıldı

Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili, okulların tatil olması ile birlikte Tufanbeyli'de eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren 11 okulun birincisini çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili, Tufanbeyli ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren 11 okulun okul birincilerini makamına davet etti. Okul birincilerinin hepsine ayrı ayrı teşekkür eden Ömer Sevgili, kendisininde Kaymakam olmadan önce öğretmen olması sebebiyle öğrencilerle yakından ilgilendi. Bundan sonraki hayatlarında da aynı şekilde başarılarının devamı için temennilerde bulunan Ömer Sevgili, 11 öğrencinin tamamını çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Sevgili’den çeyrek altın ödülünü alan öğrenciler de Ömer Sevgili’ye teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında da başarının en iyisini alabilme adına mücadele edeceklerini ifade ettiler.

Düzenlenen programa öğrencilerin yanı sıra, Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, okul müdürleri ve veliler de eşlik etti. Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili, ilçedeki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kıtasının yükseltilmesi adına çalışmaların sürdüğünü kaydetti.