Başarılı polisler ödüllendirildi

Başarılı polisler ödüllendirildi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek bütün polislerin gününü kutladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’ı ziyaret ederek Emniyet Müdürü nezdinde bütün polislerin gününü kutladı. Kaymakam Şafak Gürçam başarılı operasyonlara imza atan komiser ve polislere başarı belgesi verirken telsiz anonsu ile de sahada çalışan bütün polislerin gününü kutladı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde, kendisinin de bir polis çocuğu olduğunu, emniyet koridorlarında ve odalarında büyüdüğünü ifade etti. Bundan dolayı emniyet teşkilatının kendisi açısından önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Kaymakam Şafak Gürçam; " Mesai kavramı gözetmeksizin halkın can ve mal güvenliğini kamunun düzeni için 7/24 gözeten bütün arkadaşların günü kutlu olsun. Polislerimiz kimilerinin abisi, kimilerinin kardeşi, kimilerinin babası. Onlar bizlerden biri, bundan dolayı her zaman gereken desteği onlara vermeliyiz. Bu anlamda onların da yanında olmak bizlerin görevi. Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.” dedi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak’a günün önemine binaen plaket takdim etti. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Komiser, komiser yardımcısı ve polislere gerçekleştirilen operasyonlarda üstün gayret gösterdikleri için Kozan Kaymakamlığı tarafından başarı belgesi hazırlandı. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam polislere başarı belgelerini teslim ederken görevlerinde de daimi başarı diledi. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam 3250 kodunu kullanarak bütün polislerin de telsiz vasıtası ile gününü kutladı. Yaptıkları görevlerden dolayı başarı temennisinde bulunan Kaymakam Şafak Gürçam bütün Polislere de sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.