BAŞARININ ADRESİ YAVUZ SULTAN SELİM

BAŞARININ ADRESİ YAVUZ SULTAN SELİM

İlçemiz Kozan’ da Kaleli Yakan Top turnuvasının şampiyonu Yavuz Sultan Selim İlkokulu oldu.

Şehit Kubilay İlkokulu Müdürlüğü tarafında organize edilen Kaleli Yakan Top Turnuvasının şampiyonu son oynan karşılaşma ile belli oldu. Kıran kırana bir mücadele olan Yavuz Sultan Selim İlkokulu ve Bucak İlkokulu arasındaki müsabakada Yavuz Sultan Selim İlk Okulu başarıyı elden bırakamayarak şampiyonluğu kazandı.

Toplam 16 takımın katıldığı Kaleli Yakan Top turnuvasında Yavuz Sultan Selim İlkokulu, grup maçlarında sırasıyla Bağtepe İlkokulunu, Halit Dağlı İlkokulunu, çeyrek finalde Toki Şehit Suat Ocak İlkokulunu, yarı finalde Şehit Kubilay İlkokulunu yendi. Finalde ise Bucak İlkokulunu yenerek şampiyon oldu. Şampiyon olan takımın sporcularına birer adet bisiklet hediye edilirken okulda şampiyon okul konvoy eşliğinde okul bahçesine geldiler. Büyük bir coşkuyla karşılanan sporcular arkadaşları ve aileleri tarafından tebrik edildiler.

Okul müdürü Bayram Ordu; “ Öğrencilerimiz bu zorlu mücadelede 15 takımı geride bırakarak birinci sırada şampiyonluk kupasını almaya hak kazandılar. Öğrencilerimiz gösterdikleri büyük gayret ve çabalarıyla kazandıkları Kaleli Yakan top turnuvasının şampiyonluğunu kazanarak bunların yanı sıra takımda yer alan her bir sporcu öğrenciye birer adet bisiklet hediye edildi. Bizde büyük bir gururla öğrencilerimizi kutluyor, onlara başarılarının devamını diliyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.