Basarıya Emin Adımlarla Yürüyen Kızlar

Basarıya Emin Adımlarla Yürüyen Kızlar

Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı her geçen gün kendini daha da geliştirerek emin adımlarla başarı çıtasını yükseltiyor.

Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı her geçen gün kendini daha da geliştirerek  emin adımlarla başarı çıtasını yükseltiyor.

Tuğba Yılmaz yaklaşık 1,5 yıldan bu yana Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımının Antrenörlüğü görevini yürütüyor. 25 kişilik yaşları 10 ile 16 arasında değişen lisanslı öğrencisi  bulunan takımın başarıları da ard arda geliyor. Geçtiğimiz yıl Antalya ? Kemer şampiyonasında Yasemin Aslanboğa ikinci,  Hatice Nur Sarı ise 3. olmuş bu elde edilen başarı takım oyuncularını daha hırslandırdı.

Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı 2018 yılında da şampiyonada en yüksek dereceler almak istiyor. Bunun içinde haftanın dört günü toplamda 12 saat antraman yapıyor.

2018 Yıldızlar Şampiyonası ise 16-18 Şubat tarihleri arasında Tekirdağ´da yapılacak. Bu şampiyonaya da 3 öğrenci ile katılım olacak.  Antrenör Tuğba Yılmaz ? buradan şampiyonluk elde ederek Kozan´a geri dönmeyi hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor? dedi.

Mayıs ayı içinde BJK Minikler Türkiye Şampiyonasından ve Temmuz ayında Küçük Minikler Türkiye Şampiyonasından en güzel sonuçlarla dönmek isteyen takım öğrencileri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

Yapılan çalışmalar ve bayan güreş takımı ile ilgili konuşan Antrenör Tuğba Yılmaz ? ben beden eğitimi öğretmenliği okudum. Ben de küçük yaşlarda güreş sporu ile uğraştım. Kozan Halk Eğitim Merkezi´nde bir süre kurs ve eğitim verdim. Daha sonra Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımını oluşturdum. 25 kişilik  lisanslı oyuncumuz var. Bizler haftanın dört günü toplamda 12 saat çalışarak başarıya ve başarılara emin adımlarla yürüyoruz. Hedefimiz hep başarılı olmak ve başarı çıtamızı en yüksek seviyelere çıkarıp Milli Takıma oyuncu göndermektir. Bizim çalışmalarımızın tamamında Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin her daim desteklerini bizden esirgemiyorlar. Ben ve takımımda bu ilgi ve alakanın karşılığı olarak öncelikle Kozan´a ve kulübe başarılar kazandırmak asıl hedefimizdir. Çocukların aileleri ile tek tek görüştüm ve hepsinin rızasını aldım. Şimdi hepsi çocuklarına destek oluyor. İnşallah önümüzde gideceğimiz şampiyonalar var. Buralardan başarılarla döneriz? şeklinde konuştu.

Kozan Belediyespor Bayan Güreş Takımı çalışmalarını Kapalı Spor Salonu Tesislerinde sürdürüyor.