BAŞKAN ÖZTÜRK ANKARA ZİYARETİNE KATILDI

BAŞKAN ÖZTÜRK ANKARA ZİYARETİNE KATILDI

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk Adana Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Adanalı bakanların ziyaret edildiği programa katıldı.

Saat 14:00´te Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik´in ziyaret edilmesi ile başlayan programa geniş bir heyet katıldı. Adana milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu örgütlerinin temsilcilerinden oluşan heyete Adana Valisi Mahmut Demirtaş Başkanlık yaptı. Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik Adana heyeti ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelecek dönemde Adana´ya yapılacak yatırımlar hakkında kapsamlı bir değerlendirmede bulundu.

 

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığındaki heyetin ikinci durağı geçtiğimiz ay yapılan kabine değişikliği ile göreve gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu oldu. Bakan Sarıeroğlu Adana doğumlu olduğu için Adana´nın sosyal ve ekonomik durumunu yakından bildiğini ve üstlendiği görevin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

/resimler/2017-8/3/1303386476120.jpg

Adana heyeti ziyaretlerin ardından Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte yapılan görüşmelerde Adana´nın daha da gelişmesi, kalkınması, kentin mevcut projelerinin tamamlanması ve yeni projelerin desteklenmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

 

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk Adana Valisi Mahmut Delirtaş başkanlığındaki Adana heyetinin Ankara´da yaptığı ziyaretlerin çok verimli geçtiğini, Adana´da hayata geçirilen hizmetler ve yapılacak olan yatırımlar hakkında görüşmelerin yapıldığını ifade etti.