BAŞKAN ÖZTÜRK; ?GÖZ BOYAYICI DEĞİL KALICI HİZMET ÜRETİYORUZ´

BAŞKAN ÖZTÜRK; ?GÖZ BOYAYICI DEĞİL KALICI HİZMET ÜRETİYORUZ´

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk devam eden yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk devam eden yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Öztürk vatandaşın gözünü boyayacak değil nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmet ürettiklerini söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı şantiye şefliği ekipleri tarafından Fehmi Özel Türkay Caddesi mezarlık güney kapısı önünde başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaptığı açıklamada mezarlık duvarı kenarında biriken yağmur sularını yeraltına almak için 5 ayrı ızgara yerleştirdiklerini söyledi. Yağmur suyu sorununun Kozan´ın kaderi olmadığını belirten Başkan Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?Görevi devraldıktan hemen sonra ilçemizin yıllardır kanayan yarası olan yağmur suyu ve kanalizasyon sorunu için bir plan yaptık. Nitekim aklın yolu birdir. Eğer bir yerde su birikiyor ise bunun çözümü bellidir. Adana Büyükşehir Belediyemizin de desteği ve yıllardır çözülemez denilen yağmur suyu sorununu 4 bin 500 metre hat döşeyerek bir yılda çözdük. Bugün en sorunlu bölgelerden olan mezarlık yanındayız. Buraya 3 günde 4ızgara yerleştirdik. Biz halkımıza ne vaat ettiysek hepsini harfiyen yerine getiriyoruz. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen inşallah 5 yılın sonunda başladığımız tüm işleri alnımızın akı ile bitirmiş olacağız. Çalışmalarımız bu yönde artarak devam ediyor. Vatandaşın gözünü boyayacak değil nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmetler üretiyoruz. Biz gelip geçiciyiz fakat yaptığımız bu işler nesiller boyunca devam edecek olan kalıcı hizmetlerdir? dedi.

Fehmi Özel Türkay Caddesi mezarlık güney kapısı önünde devam eden çalışma kapsamında mezarlık duvarı yanından geçen caddede biriken yağmur sularının yeraltına alınacağı ve cadde kenarına yeni kaldırım yapılarak asfaltının yenileneceği bildirildi.