BAŞKAN ÖZTÜRK ?VEDA MEKTUBU - ANKARA YAZI´ FİLM SETİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZTÜRK ?VEDA MEKTUBU - ANKARA YAZI´ FİLM SETİNİ ZİYARET ETTİ

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan´da yaklaşık bir aydır çekimleri devam eden ?Veda Mektubu ? Ankara Yazı? filminin setini ziyaret etti.

 

Oyuncular, yönetmen ve teknik ekip ile yakından ilgilenen ev sahipi belediye başkanı Öztürk, geç saatlere kadar çekimleri izledi.

 

Kozan´ın tarihi ve doğal dokusunun film ve reklam çekimleri için sık sık tercih edildiğini belirten Başkan Öztürk, Kozan halkı olarak film ekibine ev sahipliği yapmaktan duydukları onuru dile getirdi. Belediye Başkanı Musa Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?İlçemiz binlerce yıllık tarihi dokusuyla, eşşiz doğal güzellikleriyle, yaylalarıyla, 7 kalesiyle, konakları ve restorasyonunu kısa bir süre önce tamamladığımız Yeğenoğlu Sokak gibi tarihi sokaklarıyla film ekipleri için doğal bir plato. Hayatının baharında idam edilen Ülkücü Şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu´nun hayatını anlatan Veda Mektubu - Ankara Yazı filminin ilçemizde çekiliyor olması gerçekten gurur verici. Sinema ve reklam dünyasının temsilcilerini yeni yapımları için ilçemize davet ediyoruz.?

 

Yönetmenliğini ödüllü isim Kemal Uzun´un yaptığı ve başrollerinde Gürkan Uygun, İpek Tuzcuoğlu, Minur Can Cindoruk, Burçin Abdullah ve Ümit Acar´ın yer aldığı ?Veda Mektubu ? Ankara Yazı´ filminin Kozan´daki çekimleri aralık ayının ikinci haftasına kadar devam edecek. Filmin şubat ayının ikinci haftasında vizyona girmesi hedefleniyor.