BAŞKAN ÖZTÜRK´TEN HARUN YILMAZ´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ÖZTÜRK´TEN HARUN YILMAZ´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Harun Yılmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

K.Ekspres-Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Harun Yılmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. 

Başkan Öztürk, Ülkü Ocağı Başkanlığı yönetiminin de katıldığı ziyarette Kozan Belediyesi olarak verdikleri desteğin artarak devam edeceğini dile getirdi. Başkan Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?Kozan Ülkü Ocağımız bizler için yavrularımızın eğitim aldığı, maddi imkanları yetersiz öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının karşılandığı bir baba ocağı, bir hizmet yuvası./resimler/2016-12/10/1116178806352.jpg

Ocak başkanlığı görevine yeni atanan Başkanımız Harun Yılmaz ocak kültürü almış, teşkilatımızın her kademesinde görevlerde bulunmuş bir kardeşimiz. Kendisine ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Harun kardeşimizden önce yaklaşık 35 ay Kozan Ülkü Ocağı Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Ahmet Sırkıntı kardeşimize ve yönetimine de teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı görevine geldiğimiz ilk günden bu yana, bütün maddi sıkıntılarımıza rağmen, ocağımıza elimizden gelen bütün desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz.?/resimler/2016-12/10/1116539119412.jpg

Başkan Öztürk´e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Harun Yılmaz, hayata geçirecekleri çalışmalar hakkında da detaylı bilgi verdi. 23 Kasım´da Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz´in katılımıyla düzenlenen devir teslim töreninde Ahmet Sırkıntı başkanlığı Harun Yılmaz´a devretmişti.